Kevät on täällä kohta ja järvien jäät paukkuvat ja rätisevät taas luonnon vuoden ajan muutoksen voimasta. Näin käy myös autokaupassa, muutoksen paine saa niin päättäjien kuin ostajienkin päät pyörälle. Muutoksen lämpimien tuulien voimistuminen aiheuttaa monessa yrityksessä purjeiden ylös nostamisen. Näin myös AutoTeddyjen osalta.

Olemme toimintamme alusta saakka palvelulupauksessamme luvanneet asiakkaallemme enemmän hyvää autoistaan, kuin muut. Näin aiomme myös jatkossa toimia ja pitää lupauksista kiinni. Odotukset ja markkinoiden realiteetit eivät tietenkään aina osu yhteen kaikkien markkinoilla autoaan myyvien kanssa. Tämä on tietenkin vaihtoautomarkkinoiden rikkaus, että lähes jokaiselle liikkeelle ja sen autolle riittää kysyntää ja varsinkin niitä vaihtoehdotuksia. Hyviä ja huonoja sellaisia.

AutoTeddy tuo vaihtoautomarkkinoille uuden mahdollisuuden saada vaihtoon menevästä autosta parhaan hinnan

Autoteddyn myyntipalvelut ovat asiakkaille, jotka haluavat enemmän hyvin pidetyistä autoistaan. AutoTeddylle myyntiin tulleet autot ovat joko asiantuntevan AutoTeddyn ja tai Autotohtorin tarkastamia autoja. Näistä halutaan hyvälle autolle hyvä hinta.
Meiltä monesti kysytään että miksi AutoTeddy ei tee perinteistä vaihtokauppaa autoillaan? Eli ota vaihtoautoa vaihdossa ja hyvitä siitä kaupan yhteydessä. Olipa kyseessä myytävä tai vaihdossa tuleva auto niin valikoimme aina välitykseen vain parhaimmat yksilöt. Parhaimpien vaihtoautoyksilöiden asiakkaat, omistajat ymmärtävät autonsa arvon ja haluavat autostaan parasta hintaa. Lähes poikkeuksetta monessa vaihtoauton tapauksessa on totuttu perinteiseen tapaan vaihtaa autoa ja viedä kulunut ja katsastuksesta vikalistan saanut auto autoliikkeeseen vaihdossa.

  • Autoyksilöitä myytäessä parhaan hinnan vaihtoon tulevalle autolle saadaan hoitamalla sen myynti erikseen. Puhutaan siis asuntokaupan termein ketjuttamisesta, joka käytännössä todettu olevan ainoa vaihtoehto saada paras hinta niin myytävälle, kuin vaihtoautolle.
  • Jos vaihtovälitys ei käy niin tarjoamme perinteisen autoliikkeen ostohintaa vaihdossa tulevalle autolle.
  • Kokemuksemme mukaan, jos vaihtokauppa on ainut vaihtoehto, on autossa korjattavaa, kustannuksia jotka on totuttu vieritettävän autoliikkeen vastuulle.

Voimme siis väittää, että huonot autot viedään vaihdossa autoliikkeeseen ja hyvät yksilöt vaihtovälitetään AutoTeddyn kanssa. Jos haluat vaihtoautosi vaihtamiseen helppoutta niin vie autosi autoliikkeeseen vaihdossa, mutta muista että maksat aina tuhansia euroja vaihdon helppoudesta. Sitä enemmän mitä kalliimpi on autosi ja mitä enemmän autoliike sitoo siihen rahaa. Lasipalatseja ei rakenneta ja ylläpidetä ilmaiseksi, sinä vaihtoautollasi maksat niiden ylläpidon.

Miksikö siis ketjuttaa automyyntiä? AutoTeddyltä ostamasi auto on markkinoiden parhaimpia yksilöitä, joiden hintaetu autoliikkeeseen on tuhansia euroja. Ketjuttamalla vaihtoautosi voit ostettavan auton lisäksi säästään tuhansia euroja myös vaihtoauton myymisellä kauttamme. Niin jos tiedät että autosi on hyvä ei sinulla ole mitään estettä myyntivälittää sitä. Me myymme parhaista parhaimman autoyksilön varmasti.

Tule mukaan AutoTeddyjen joukkoon tekemään tulevaisuuden autokauppaaSinusta AutoTeddy?