Mikä AutoTeddy?

AutoTeddy on aito ja alkuperäinen sekä ensimmäinen asiakaslähtöinen asuntovälitysliiketoiminnan mukaista myyntivälityspalvelua tarjoava liiketoimintakonsepti. Haemme aktiviisesti uusia autovälittäjiä/yrittäjiä toimimaan liiketoimintakonseptin alaisuudessa. Toimintamme alkoi jo vuonna 2017 ja siitä lähtien olemme tuoneet välityspalvelun suomalaisten autoa myyvien asiakkaiden keskuuteen. 


Autoteddy.fi on automyynnin ja -ostamisen täysin uudenlainen digitaalinen kauppa-alusta, jossa ostajina ja myyjinä toimivat yksityishenkilöt sekä autoliikkeet. Sivustomme kautta voit myydä, vaihtaa ja ostaa autoja, ulkomaisen autotuonnin lisäksi. Samalla kun kokonaisvaltaiset palvelumme pitävät huolen erityisen helposta, nopeasta ja riskittömästä kaupankäynnistä. Kaikenkarvaisten palveluidemme lisäksi pääset aina nauttimaan käpälääsi jääneestä, entistä paremmasta auton osto- tai myyntihinnasta. Tutustu siis sinäkin palveluihimme ja tee autoalan kaupankäynnistä entistä helpompaa!

Ota yhteyttä


Anna AutoTeddyn myydä autosi


Oletko kyllästynyt tuhiseviin tinkaajiin ja älyttömien vaihdokkien tarjoajiin myydessäsi autoasi netissä? Niin on AutoTeddykin. Karhumainen tavoitteemme on uudistaa tapa, jolla yksityiset ihmiset saavat vanhan autonsa kätevimmin pois uusien hankintojen tieltä - nopeasti, laadukkaasti, luotettavasti ja edullisesti. Koeajamme, kuvaamme, hinnoittelemme ja myymme autosi puolestasi täydellä tyytyväisyystakuulla. Sanommekin tätä AutoTeddyn Myyntiapu™ -palvelua AutoTeddyn avaimet tassuun myyntivälityspalveluksi!

Lue lisää


Myy tai osta auto AutoTeddyn huutokaupasta


Autoteddy.fi on käytettyjen autojen digitaalinen kauppa-alusta, jossa voit myydä ja ostaa autoja huutokaupan välityksellä. Huutokaupan avulla voit itse myydä autosi aina nopeasti ja vaivattomasti uusien hankintojen tieltä tai etsiä itsellesi uuden ajoneuvon laajoilta markkinoilta. Myyjinä ja ostajina toimivat sekä autoliikkeet että yksityishenkilöt, jotka varmistavat autollesi aina markkinoiden mukaisen parhaan hinnan.

Lue lisää

Osta auto AutoTeddyn avulla


Kun olet kyllästynyt loputtomaan autokaupoissa kiertelyyn sekä markkinoilla velloviin liian korkeisiin ostohintoihin, anna AutoTeddyn hankkia sinulle unelmiesi auto kilpailukykyiseen hintaan! Etsimme toiveidesi mukaisen käytetyn tai uuden ajoneuvon useiden vuosien laaja-alaisen kokemuksen sekä suuren myyntiverkoston turvin, jotka yhdessä takaavat sinulle unelmiesi auton entistä parempaan hintaan.

Lue lisää

Anna AutoTeddyn maahantuoda autosi puolestasi


Ostopalvelun lisäksi voimme auttaa sinua maahantuomaan unelmiesi auton ulkomailta. AutoMaailmalta -palvelun puitteissa etsimme tarpeitasi vastaavan ajoneuvon laajoilta sekä kotimaata selkeästi edullisemmilta kansainvälisiltä automarkkinoilta. Kokonaisvaltainen palvelu sisältää markkinakartoituksen, auton etsinnän, osto- ja tuontijärjestelyt kohdemaassa sekä rekisteröintitoimenpiteet Suomen päässä.

Lue lisää

 

Kokemuksia meistä