Autokaupan vaihtoautomyynnin palvelukonsepti AutoTeddyn toiminta on edennyt jo kolmannen tilikauden aloittamiseen. Vuodelle 2020 Autoteddyn tavoitteena on saada 20 kpl:tta konseptin mukaan perehdytettyä ja tehokkaasti myyntityötä tekevää Autoteddy-yrittäjävälittäjää. Lisäksi laajentaa vaihtoautokaupan palvelut ylettymään yhä suuremmalle osaa suomalaisia asiakkaita. Tähän asetettuun haasteeseen tartumme uuden kumppanimme Sales 3 Huippumyyntivalmentaja Veli Ingetin kanssa.

Autoteddy-palvelukonseptin menestymisen edellytyksenä on tuottaa osaavia ja ammattimaisesti johdettuja Autoteddy- yrittäjävälittäjiä. Olemme käytännössä todentaneet, että myyntiprosessin eli myynnin eri vaiheiden hallitseminen on Autoteddy-yrittäjävälittäjän ehdoton edellytys menestyäkseen tämän päivän myyntityössä ja yhä kovenevassa autokaupan kilpailussa.

Kumppanimme Huippumyyntivalmennuksen ammattilaisen Veli Ingetin avulla perustamme Autoteddy-automyyntiakatemian. Autoteddy-Akatemian koulutusohjelman kautta varmistamme jokaiselle uudelle rekrytoitavalle Autoteddy-yrittäjävälittäjälle tarvittavan osaamisen niin yritystoiminnan, kun myynnin- ja asiakaspalvelun laadukkaaseen tuottamiseen.

Koulutus- ja perehdyttämisjakson jälkeen on Autoteddy-yrittäjä kykeneväinen tuottamaan laadukasta ja tasalaatuista ja erityisesti konseptin mukaista autokaupan palvelua asiakkaillemme. Tarjoamme jokaiselle yrittäjävälittäjällemme tukea ja perehdytystä myös jatkossa myynnin johtamisen muodossa.

Tulevaisuudessa olemme Autoteddy liiketoimintakonseptin hallintoyhtiönä entistä halutumpi yhteistyökumppani myös alalle haluaville autokaupan ammattilaisille ja tai sille pyrkiville. Tarjoamme jatkossa entistä asiantuntevampaa ja vahvempaa osaamista Autoteddy-yrittäjävälittäjiemme toiminnan tueksi niin kompetenssin analysoinnissa, osaamisen täydentämisessä ja liidigeneroinnissa.

Tutustu tarkemmin Autoteddy liiketoimintakonseptiin sivuillamme www.autoteddy.fi ja jos kiinnostuit Autoteddy-yrittäjyydestä niin lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@autoteddy.fi.

Yhteystietomme löydät sivuilta https://autoteddy.fi/teddyt/ jos haluat keskustella asiasta tarkemmin.