Autoteddy myy nyt 2018-02-12T16:08:47+00:00

Autoteddy myy nyt

Autoteddyn välittämät autot ovat sitä mitä luvataan. Autojen huoltohistoria on aina tiedossa ja kunto on tarkastettu sekä kerrottu rehellisesti. Myynnissä olevat autot ovat hinnoiteltu markkinahintaan matalan kustannusrakenteen avulla. Läpinäkyvä kulu- ja kustannusrakenne mahdollistaa autojen markkinahintaseurannan markkinoiden tarjonnan ja kysynnän mukaan. Tämä on sekä myyjälle että ostajalle hieno asia. Myyjän ei tarvitse miettiä millä hinnalla auto menee kaupaksi, hänelle haetaan varmasti markkinoiden paras hinta. Jos kauppoja ei tule neljän (4) kuukauden aikana sovitulla hinnalla, sopimus raukeaa, eikä mitään kuluja tule. Sopimusta voi ja kannattaa toki jatkaa, sillä varsinkin harvinaisten autojen kanssa maltti on valttia. Ostajan taas tietää, että hinta on ennakkoon AutoTeddyn toimesta mietitty kohdalleen. Se vastaa auton ominaisuuksia, varustelua ja markkinatasoa. Hinta on siis kaikin puolin auton ominaisuuksiin, varusteisiin, kuntoon ja huoltohistoriaan nähden kerralla kohdallaan.

Halutessa välitettäviin autoihin on saatavilla myös erillinen vaihtoautoturva (vakuutus), rahoitus ja ajoneuvovakuutukset. AutoTeddyn autot näkyvillä myös:

AutoTeddyn vaihtoautot Tori.fissa

Oma auto myyntiin?

Miten saan oman autoni myyntiin siitä paremman hinnan ja enemmän hyvää eli rahaa? Tutustu AutoTeddyn Myyntiapuun.

Uusi auto fiksummin?

Miten varmistan, että uusi autoni vastaa entistä paremmin tarpeitani ja että saan sen varmasti parhaalla mahdollisella hinnalla? Vastaus on AutoTeddyn Ostoapuun.