Autovälittäjä / yrittäjä

Oletko seuraava yrittäjäpohjainen AutoTeddy autovälittäjämme? AutoTeddy on Suomen ensimmäinen, vuonna 2017 toimintansa aloittanut ketjujohdettu ja lisenssisopimuspohjainen autonvälitysketju. Autovälittäjänä/yrittäjänä vastaat omasta liiketoiminnasta, taloudesta ja mahdollisista henkilörekrytoinneista.

Autovälittäjä toimii aktiivisessa myyntityössä niin kuluttaja- ja yritysmyynnissä. AutoTeddy liiketoimintakonseptin omistajan/hallintoyhtiön valmiiden myynti- ja markkinointikanavien avulla autovälittäjä saa myyntikohteilleen näkyvyyttä. Lisäpalvelut, kuten rahoitus, vaihtoautoturva ja vaihtoautojen käsittely mahdollistaa välityskohteiden myynnin. Kustannusosuus ja palkkio konseptin käytöstä, markkinoinnista maksetaan vasta onnistuneesta myynnistä ja laskutuksesta.  

Autovälittäjä/yrittäjä johtaa omaa yritystoimintaan ja saa tarvittavat työkalut liiketoiminnan aloittamiseen hallintoyhtiöltä. Liiketoiminnan ansainta koostuu myyntitoimeksiantojen myyntikohteiden onnistuneesta myynnistä sekä hallintoyhtiön maahantuomien vaihtoautojen ja tuontipalvelun välittämien autojen myynnistä. Verkostoitumalla ja hoitamalla asiakassuhteesi kunnolla kasvatat tunnettuuttasi ja mm. puskaradion avulla vähennät myös omatoimisen asiakaskontaktoinnin määrää.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkeä ja periksiantamatonta sekä avointa asennetta tehdä avointa ja vilpitöntä myyntityötä? Hoitaa asiakassuhdetta myös senkin jälkeen, kun myynti on tapahtunut? Menestyäksesi autovälittjänä/yrittäjänä sinun täytyy omata yrittäjyyden ja kannattavan liiketoiminnan harjoittamisen perusteet. Omaat useamman vuoden kokemuksen menestyksekkäästä myyntityöstä ja verkostoitumisesta sekä mahdollisesti myynnin johtamisesta. Hallitset perustason ICT-osaamisen, myynnin lainalaisuudet ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyden aloittamisen rahoittamisen.

Tarjoamme valmiin AutoTedd -liiketoimintakonseptin ja matalan kustannuskynnyksen yrittäjyyteen. Koulutamme sinut liiketoimintakonseptiin ja avustamme liiketoiminnan aloittamisessa. Tarjoamme valmiit myynti- ja markkinointikanavat sekä ICT-järjestelmät, joiden käytöstä maksat myynnin toteutuessa. Liiketoimintakonseptin käyttöön ei sisälly kk-maksuja.

Liiketoiminnan aloittaminen vaatii oman auton, kannettavan tietokoneen ja sekä laadukkaan kamerakännykän. Aloitusmaksu on 1500 € alv 0, joka sisältää perehdytyspaketin sekä tarvittavien järjestelmien avaamisen liiketoiminnan aloittamiseen.

Jätäthän avoimen hakemuksen alta. 

Kokemuksia meistä