Myynti-ilmoitukset AutoTeddy.fi:ssä

Päätät itse Suoramyytkö autoa vai haluatko nopeat kaupat Huutokaupan kautta!

Autoteddyn kautta maksat myynti-ilmoittelusta Suomen näkyvimmissä myyntikanavissa Nettiauto.com:ssa ja Tori.fi:ssä vain 29€ alv 0 toteutuneesta kaupasta!

Rekisteröidy AutoTeddy.fi -sivulle ja ole yhteydessä myynti@autoteddy.fi niin laitamme teille myyjästatuksen voimaan.

Suoramyynti tai Huutokauppa, molemmissa myynti-ilmoitus siirtyy automaattisesti Nettiauto.com:iin ja Tori.fi:hin!

Suoramyynnissä myyt autoa kuten tähänkin asti, mutta maksat Nettiauto.com ja Tori.fi ilmoituskustannuksista vasta kauppojen toteutuessa. Myynti-ilmoitus siirtyy automaattisesti Nettiautoon ja Toriin sekä näkyy myös AutoTeddy.fi -sivulla.

Huutokaupassa haet myytävälle autolle nopeasti parasta mahdollista hintaa (huutokaupan kesto min 5-päivää). Merkitse autolle Alin Myyntihinta (nettohinta), jolla myynti-ilmoitus siirtyy myös Nettiauto.com:iin että Tori.fi:hin.

Auton myynti-ilmoituksen laitat ainoastaan Autoteddy.fi -sivulle, joka hakee auton tiedot Trafin tietokannasta, sekä samalla hinnoittelee myytävän auton keskimääräisen hintapyynnin. Myynti-ilmoitus siirtyy samalla Suomen suurimpiin myyntikanaviin yhden napin painalluksella ! Koskaan ennen ei myynti-ilmoitusten tekeminen ja kustannusten seuranta ole ollut näin helppoa autoliikkeille! Ilmoituskulut vain toteutuneesta kaupasta! 

Hinnasto:  Maksat vain 29€ alv 0 toteutuneesta kaupasta!

Pyydä yhteydenottoa
 

 

Kokemuksia meistä