Haluaisitko Autoteddy -yrittäjävälittäjäksi?

Tiesitkö että autoalan markkinat ovat vahvan muutoksen myllerryksessä. Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on peruuttamattomassa muutoksessa sähköisten palvelujen käytön ympärille. Autokaupassa halutaan enemmän ja enemmän palvelua, myöskään arvokasta aikaa ei haluta käyttää enää niin paljon auton ostamiseen. Autosta on tulossa vahvemmin  kulutustavara jota ostetaan, kuin mitä tahansa muuta käyttöhyödykettä. Markkinoiden- ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos pakottaa myös autoalaa ja sen kaupankäynnin muotoja uudistumaan. Asiakkaiden toimesta palvelua halutaan entistä enemmän ja rahaa auton käyttämiseen halutaan vähentää. Pääomat halutaan käyttää elämisen laadun parantamiseen ja elämänkokemuksien, elämysten keräämiseen. 

Riippumattomana kaupan ulkopuolisena palveluntarjoajana autot esitellään rehellisesti ostavalle asiakkaalle kaikkine virheineen ja käytön jälkineen. Autoteddy liiketoimintakonseptin matalan kustannusrakenteen avulla, ilman mm. myymälätiloja on mahdollista tuoda palvelut asiakkaan luokse, oli kyseessä sitten yksityinen tai yritysasiakas. 

Haluaisitko sinä uusi Autoteddy osallistua liiketoiminnan kehittämiseen?

Vastaat omaan yritystoimintaan liittyvistä vastuista ja velvoitteista, kuten mm. kuluttajasuojan mukaisesta virhevastuusta. Yrittäjä saat myös suurimman osan nettolaskutuksesta (70/30). Olemme apunasi tarvittaessa, mahdollistaen liiketoiminnan nopean aloittamisen. Huolimatta siitä, että olet itsenäinen yrittäjä kuulut tiimiimme ja olet mukana kehittämässä liiketoimintaa Autoteddyjä kannattavaan suuntaan. Me kustannamme myynti-ilmoittelun Suomen suurimmissa kanavissa, sekä teemme kehittämisen ja hallinnon työt puolestasi, sinun keskittyessäsi verkostoitumiseen ja myymiseen.

Autoteddy-liiketoimintakonsepti on toiminnan alusta lähtien käänteistänyt perinteisen autokaupan mallia. Niin on luontevaa, että myös ansaitajako on jatkossa selkeästi kallellaan Autoteddy-yrittäjään. Me tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin, hallinnon tehtävien hoidon ja tuen sekä hoidamme myynnin ja markkinoinnin kustannukset, jotta liiketoiminnan aloittamisen kustannukset ovat uudelle yrittäjälle mahdollisimman pienet. Autoalasta poiketen et tarvitse suurta alkupääomaa vaihtoautovarastoon, liiketoiminnan aloittamiseen. Liiketoimintakonseptin aloitusmaksu on 1500€ ja konseptin käyttömaksu 450€/kk. Halutessasi voit autoliiketoiminnassa harjoittaa myös perinteistä vaihtoautoliiketoimintaa. Siihen on erittäin hyvät mahdollisuudet välityskonseptin tuottamien vaihtoautojen kanssa.

Millainen on etsimämme Autoteddy

xTeddy Oy etsii palveluhenkisiä autoista kiinnostuneita asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä persoonia AutoTeddy-yrittäjäksi. Sinun  oma persoonasi on tärkein ominaisuus, muut asiat voimme sinulle opettaa ja ohjeistaa.

Kiinnostus autoihin on luonnollista, mutta aikaisempi työhistoria autojen parista ei ole välttämättömyys. Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme sinulle tukemme myyntiosaamisesi kehittämiseksi toiminnan ohessa. Omaat hyvän stressin ja paineensietokyvyn, sillä yrittäminen on välillä yksinäistä. Olet periksiantamaton ja määrätietoinen toimissasi, sillä menestyminen ei tule ilman määrätietoista työtä.

Jos tunnistat itsesi mahdolliseksi AutoTeddyksi ja haluat olla mukana luomassa autokaupan tulevaisuutta niin lähetä hakemuksesi ja CV:si, niin olemme sinuun yhteydessä!

roni.zein@autoteddy.fi tai harri.sutinen@autoteddy.fi Roni: 044 5111 409, Harri: 050 587 5039