Enemmän rahaa autostasi 2018-02-01T11:14:01+00:00
AutoTeddy Myyntiapu 1240 euroa

Miten vaihtoautokauppa toimii nykyään?

Kaikki autot myydään kuin niillä ei olisi historiaa. Huonosti ja hyvin pidetty yksilö laitetaan fiksauksen jälkeen riviin ja myydään parhaalla mahdollisella hinnalla. Auton käytöllä on kuitenkin merkitystä miten se tulee kestämään ja palvelemaan tulevaisuudesa. AutoTeddyn tehtävänä on tarjota hyvin autosta huolta pitäville suomalaisille autoilijoille mahdollisuuden saada vaihtotilanteessa enemmän hyvää eli rahaa. Autollesi arvoisensa kohtelu | AutoTeddy.

Mitä AutoTeddyn Myyntiapu tarkoittaa?

AutoTeddyn Myyntiapu – enemmän rahaa autostasi

AutoTeddyn Myyntiapu tarjoaa sinulle paremman myyntihinnan autostasi kuin myymällä itse/antamalla liikkeeseen, ja ilman vaivannäköä.

Mitä tämä tarkoittaa?

AutoTeddyn autoalan asiantuntijat myyvät autosi puolestasi ja hyvään hintaan. Tuomme auton historian, kunnon, varusteet jne. rehellisesti ilmi, mitään peittelemättä. Ymmärrämme asiakkaiden auton tunnearvon ja huolenpidon, onhan kysymyksessä useimmiten asunnon jälkeen toiseksi merkittävin hankinta rahallisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että välitettävien autojen ostajat saavat hyviä yksilöitä luotettavasti.

Myynti-ilmoitus laaditaan samalla tarmolla ja aidolla välittämisellä, aikaa säästämättä, ja mitään kursailematta.

Myyntivälitettäviin autoihin on saatavilla yhtäläiset rahoitusmahdollisuudet ja takuuvakuutukset kuin mitä normaaleissa autoliikkeissä.

  • Ei aliarvioida hintatasoa
  • Ymmärretään asiakkaan auton tunnearvo
  • Aina asiakkaan edunmukainen, ei oman edunmukainen
  • Tuodaan rehellisesti esille historia, hyvä kunto, varusteet jne.
  • Ammattimainen myynti-ilmoitus
  • Vastaavat rahoitus ja takuuvakuutukset saatavissa kuin autoliikkeestä

Mitä tämä tarkoittaa erityisesti erikoisempien ja kalliimpien autojen kohdalla?

Mitä kalliimpi, erikoisempi tai harvinaisempi auto, sitä haastavampaa sen myynti itse on, ja varsinkin hyvän hinnan saaminen. Myynti-ilmoituksen sisällöllä on entistä suurempi painoarvo kaupan ja hyvän lopputuloksen kannalta. Saat siis mitä parhaimman myynti-ilmoituksen autostasi ja AutoTeddyt etsimään autollesi ostajan, reiluun hyvään hintaan.

Myyntiapupalvelu

Palvelun hinta

5,9%
  • auton myyntihinnasta. (min. 1240€ sis. alv.)