Loppukesä häämöttää ja viimeiset kuukaudet nauttia harrasteautoista alkaa olla edessä. Usein harrasteautoa ja varsinkin avoautoa harkitsevalle eteen tulee pohdinta, missä autoa säilyttää ajokauden ulkopuolella.

AutoTeddyn yhteistyökumppanilla Moottoriparkilla on tarjota tähän kysyntään säilytysmahdollisuuksia laajalla palveluvalikoimalla, joka kattaa sisällään pysäköintien lisäksi tarvittaessa kausihuollot, pesut, renkaanvaihdot, kuljetukset jne.

Moottoriparkki on tarjonnut turvallisen, lämpimän ja vaivattoman kausisäilytyksen sekä sopimuspysäköinnin ajoneuvoille jo vuodesta 2007. Tilat ovat lämpimiä, rauhallisia ja vartioituja (kameravalvonta sekä hälytysvartiointi). Jokaiselle ajoneuvolle on oma tilava parkkiruutunsa ja ajoneuvon päälle saa tarvittaessa suojapeitteen.

Moottoriparkki.fi tarjoaa turvallisen ja täyden palvelun säilytyspaikan hyvien liikenneyhteyksien varrelta Alastarossa, Helsingissä Herttoniemessä, Hyvinkäällä, Janakkalassa, Järvenpäässä, Lahdessa, Nakkilassa, Riihimäellä, Turussa, Vantaalla ja Veikkolassa.

Tutustu Moottoriparkin palveluihin tarkemmin www.moottoriparkki.fi

Vielä on hyvin aikaa nauttia harrasteautosta muutaman kuukauden ajan, tutustu AutoTeddyn myynnissä olevaan autovalikoimaan ja löydä sieltä omasi: www.autoteddy.fi/myynnissa/