AutoTeddyn Markkinointiapu™

- Kaipaatko autosi myynti-ilmoituksen tekoon ammattilaisen apua?
- Haluatko saada autostasi parhaan mahdollisen hinnan?
- Etsitkö mahdollisimman laajaa autojen myyntiverkostoa?

AutoTeddyn Markkinointiapu™ -palvelun avulla saat aina autostasi korkeamman hinnan koko Euroopan laajuisen autohuutokaupan avulla. Samalla kun kaupat onnistuvat muita kilpailevia huutokauppoja nopeammin ja sujuvammin.

Ota yhteyttä

Myy autosi Euroopan tuhansia autoliikkeitä kattavan autohuutokaupan avulla

 

AutoTeddyn huutokaupassa autot myydään Euroopan laajuisesti käsittäen tuhansia autoliikkeitä, mukaan lukien myös tutut suomalaiset välitysliikkeet. Lisäksi kun valitset Markkinointiapu™ -palvelun, saat pitää auton henkilökohtaisessa käytössäsi koko myyntiprosessin ajan.

“Nopeaa kaupankäyntiä - auto oli vain muutaman päivän myynnissä ja meni suunnitellulla hinnalla.” Mika, Kaarina


Kuinka palvelu toimii


Yhteydenottosi jälkeen laadimme autostasi parhaan mahdollisen ostohinta-arvion, jonka hyväksymisen jälkeen edustajamme tulee autosi luokse kuvaamaan ja tarkastamaan sen. Samalla hän ottaa autosta edustuskelpoiset ja myyntivaltteja korostavat kuvat.

Tämän jälkeen laadimme puolestasi AutoTeddy.fi autohuutokauppaan ammattimaisen ilmoituksen, jonka kautta pääset myös seuraamaan huutokaupan hinnan etenemistä. Lisäksi tarjoamme autoa myyntikuvien ja muiden tarkempien tietojen kera erilaisille autoliikeostajille, jotka saavat mahdollisuuden omien ostotarjoustensa tekemiseen. Huomioithan myös, että AutoTeddyn huutokaupassa autoa ei ole pakko myydä jos toiveidesi mukainen hinta-arvio ei toteudu.

Huutokauppamyynti AutoTeddyn Markkinointiapu™ -autohuutokaupassa maksaa 399,00 € sis. alv (lisäksi hinta sisältää auton kuvauksen ja kunnon tarkastuksen).

Kysy lisää

HUOM! AutoTeddyn Markkinointiapu™ -palvelu on tällä hetkellä saatavilla vain pääkaupunkiseudulla. Otamme kuitenkin ottamassa uusia alueita haltuumme myös tämän palvelun osalta parasta aikaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse jäädä odottamaan uusia aluevaltauksia, jos autosi myynnillä on kiire. Tällöin kun suosittelemme AutoTeddyn Myyntiapu™ -palvelun käyttöä.

AutoTeddyn Myyntiapu™

Kokemuksia meistä