AutoTeddyn Markkinointiapu™

Autoasi myydään AutoTeddy kuvilla ja videolla. Auton esittely ja myyntineuvottelut hoidetaan asiakkaan toimesta!

AutoTeddyn Markkinointiapu-palvelussa autosi on koko ajan käytössäsi.  Välityspalkkion 1240€ (sis. Alv) maksatte toteutuneesta kaupasta.

Tilaa palvelu

Näin AutoTeddyn Markkinointiapu™ toimii

AutoTeddy -välittäjä tulee auton luokse ja kuvaa että tarkastaa auton, kun olette hyväksyneet myyntihinta-arvion ja allekirjoittaneet sähköisesti myyntivälityssopimuksen. AutoTeddy -välittäjän ottamien kuvien, esittelyvideon että tarkastuksen avulla varmistamme ostajalle tarvittavat tiedot ostopäätöksen tekemistä varten.

Teemme puolestanne AutoTeddy.fi, Nettiauto.com ja Tori.fi -sivuille myynti-ilmoituksen. Myynti-ilmoituksessa on AutoTeddy-välittäjän yhteystiedot, joka ostajan löytyessä on yhteydessä ja antaa ostajakanditaatin yhteystiedot. Kauppojen toteutuessa teemme puolestanne kauppakirjat ja haemme tarvittaessa rahoituksen ostajalle.

Halutessanne voitte milloin vain vaihtaa palvelun AutoTeddy Premium Myyntiapuun. Silllon AutoTeddy-välittäjämme ryhtyy hoitamaan myyntiä. Välityspalkkiomme on 5.9% min 1970€ toteutuneesta kaupasta.

* Hoidat itse auton esittelyt ja tarjousneuvottelut, kaikki muu sisältyy palvelupakettiin!

Palvelu saatavissa pääkaupunkiseudulla!

AutoTeddyn Markkinointiapu™ maksaa 1240€ euroa sis. Alv (sis. kuvauksen ja auton kunnon tarkastuksen). Palkkio vain toteutuneesta kaupasta!

Tarjoamme ostajalle kilpailukykyisen rahoituksen hintaan 470€ (sis. alv). Rahoituksen korko on 2.99%, aloitusmaksu 299€ sekä kk-kulu 12€/kk. Rahoituksen yhteydessä Fragus -vaihtoautoturva 1-vuosi/20tkm (arvo 599€) sisältyy rahoituspalvelupakettiin.

tilaa palvelu

Kokemuksia meistä