Leasing autokaupan kokonaispalvelut pk-yrittäjille

Helposti ja kustannustehokkaasti

Autoalan markkinat ovat jo vuosia olleet vahvassa muutoksessa. Niin yksityisten, kuin yritysten auton käyttöpolitiikka on muuttunut auton omistamisesta vuokraamiseen ja liisaamiseen. Leasing markkinat ovat olleet viime vuosina kasvussa Suomessa. Blueberry Leasing Oy ja xTeddy Oy yhdistivät voimansa ja tulevat vastaamaan leasingmarkkinoiden alati kasvavaan kysyntään, tuomalla kokonaisvaltaiset leasing-palvelut yksityisasiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaiden saataville.

Blueberry Leasing Oy ja xTeddy Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka palvelukonseptiin kuuluu tuoda kilpailukykyiset ja kokonaisvaltaiset leasing-palvelut yritysasiakkaille. Leasing-palvelun lisäksi toimintamalli sisältää yritysten vanhan kaluston myynnin Autoteddy –myyntivälityspalvelun kautta. Asiakkaan kannalta palvelu on helppo ja kustannustehokas, sillä uusi kalusto tuodaan pihaan ja vanha viedään ul­os.

Leasing-palvelujen tarjonnassa on yrityksiltä poistuvan kaluston osalta puuttunut myyntikanava, joka ohittaa perinteisten autoliikkeiden kustannusrakenteen. Myytävän ajoneuvokaluston myyntikanavana ovat olleet erinäiset huutokaupparatkaisut, jossa autoliikkeet ovat olleet ostajamarkkinoina. Blueberry Leasing Oy ja xTeddy Oy yhteistyösopimuksen tarkoituksena on ohittaa autoliikkeiden raskas kustannusrakenne ja leasing-kalustoon siirtyvien yrityksien poistuva ajoneuvokalusto myydään suoraan kuluttajille. Tällöin yritysten kaluston jälkikulut poistuvat ja toteutuneen kaluston myyntihinta yksityissektorille on merkittävästi parempi myyntivälitysmallin ja kevyen kustannusrakenteen avulla.

Blueberry Leasing Oy toimii jatkossa AutoTeddy -myyntivälityspalvelun myyntiorganisaationa. Palvelut jalkautetaan koko Suomen kattavan palveluverkoston avulla palvelemaan entistä paremmin ja kustannustehokkaammin pk-yrityksiä.
Palvelukaksikolle on tärkeää tarjota sujuva, läpinäkyvä, luotettava ja riskitön palvelumalli kaupan osapuolille. Kokonaispalvelun avulla yritysasiakas voi vapauttaa toiminnan resurssit ja varallisuuden ydinliiketoiminnan eduksi.

Tutustu tarkemmin AutoTeddyjen uuteen kumppaniin ja olethan yhteydessä.

By |2019-03-21T08:08:43+03:00maaliskuu 20th, 2019|Autokauppa, Kustannussäästöjä|Kommentit pois päältä artikkelissa Leasing autokaupan kokonaispalvelut pk-yrittäjille