Mediamyynti 2018-03-08T13:34:10+00:00
Loading...

AUTOTEDDY-TV MEDIAMYYNTI

Tiesitkö, että Google mukaan vuonna 2020 eli kahden vuoden päästä 90% kaikesta verkossa kulutettavasta sisällöstä on videoita? Entä onko se tuttua, että sisältötuotannossa kaiken perustana on kiinnostava ja kohderyhmää palveleva ydin. Paraskaan hakukoneoptimointi ei auta, mikäli tuotettu sisältö ei kiinnosta asiakastasi. Aikaisemmin printtinäkyvyys riitti, mutta tulevaisuuden sähköisissä markkinoissa sisällön kanssa pitää olla ns. asiakkaan iholla, elämässä mukana auttamassa ostopäätöksissä. Tiesitkö että tutkitusti video kerää sosiaalisessa mediassa katselijoita arviolta noin kymmenen kertaa enemmän katseluita kuin kuva, saati teksti.

Olethan mukana sisällössä joka tavoittaa juuri ne asiakkaat, jotka tarvitsevat tuotteita tai palveluitasi!

“AUTOTEDDY TEKEE SISÄLTÖÄ, VIDEOITA JOTKA KIINNOSTAVAT JA AUTTAVAT KOHDERYHMÄÄ OSTOVALINNOISSA.”

JOS SINULLA EI OLE VIDEOMAINOSTA TAI -SISÄLTÖÄ TAI HALUAT SELLAISIA LISÄÄ KUSTANNUSTEHOKKAASTI?

Miten yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tavoittavat tulevaisuuden markkinapaikassa, sosiaalisessa mediassa juuri oikeat – kohdennetut asiakkaat!

KOHDENNETTU ASIAKKAILLESI

AutoTeddyn tuottamien ohjelmien avulla juuri sinun organisaatiosi voi kohdentaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa tehokkaasti ja kohdennetusti – eli juuri niiden asiakkaiden keskuudessa, joita haluat lähestyä. Ohjelmasisältöä esitetään siellä missä asiakkaat haluavat niitä katsoa, eli sosiaalisen median kanavissa.

Näissä kanavissa saavutamme nopeasti autoiluvideoillemme tuhansia katsojia ja jopa kymmeniä tuhansia katsojia. Mikä parasta voimme näiden valtavien katsojamäärien osalta kohdentaa yrityksenne näkyvyyttä juuri sille asiakaskohderyhmälle ja alueelle Suomessa, kun haluatte.

AutoTeddy-TV:n sosiaalisen median kanavat ovat Facebook, YouTube, Instagram ja LinkedIn.

Ostamalla yrityksellesi näkyvyyttä videolta halutulta alueelta ja halutusta kohderyhmästä, saat kohdistettua mainontaa, omalla viestilläsi ja tehokkaasti kohdistetusti. Koskaan aikaisemmin kohdennettu medianäkyvyys ei ole ollut tällä saatavilla tällä kustannustasolla.

OMA SISÄLTÖ

Niin jos haluaisit mukaan sisältöön, mutta sinulla ei ole videosisältöä ja/tai -mainontaa liitettäväksi videon yhteyteen!

Ole huoleti, autamme sinua tässäkin. Sillä tuotamme murto-osalla mainoselokuvayhtiöiden laskutuksesta, mutta samalla tai jopa paremmalla ammattitaidolla sinun yrityksellesi laadukkaan ja tyylikkään mainos- ja tai sisältövideon, josta sinulle on hyötyä medianäkyvyyden lisäksi myös muussa markkinoinnissasi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ