Haemme yrittäjäpohjaisia AutoTeddy autonvälittäjiä!

Autokaupan ostokäyttäytyminen on muutoksessa sähköisten palvelujen käytön ympärille. Autokaupassa halutaan enemmän ja enemmän palvelua, myöskään arvokasta aikaa ei haluta käyttää enää niin paljon auton ostamiseen. Autosta on tulossa vahvemmin kulutustavara jota ostetaan, kuin mitä tahansa muuta käyttöhyödykettä sähköisten kauppa-alustojen avulla. Autokaupan siirtyessä sähköisen kaupankäynnin malli tulee muuttumaan niin myynti-ilmoitusten laadun, sekä sisällön osalta muuttumaan entistä enemmän informatiiviseen videoesittelyyn. Myös periteinen myyntityö tulee muuttamaan vahvasti rooliaan, kun autot myydään sähköisissä kauppa-paikoissa, jossa ostaminen tapahtuu sähköisesti.

AutoTeddy on ollut neljättä toimintavuottaan suunnan näyttäjä myyntivälityskonseptillaan sisältäen myyntikohteiden videoesittelyn sekä vahvan sähköisen kaupankäynnin mallin kehittämisellä toiminnan taustalla. Tulevaisuudessa AutoTeddy-toiminta sähköisen kauppa-alustan kanssa tarjoaa koko sähköistetyn myynti- ja toimitusketjun myytäville autoille täysin digitaalisessa ympäristössä. Olipa kyseeessä sitten Suomessa tai ulkomailla myynnissä oleva ajoneuvo. 

AutoTeddyn arvot ovat rehellisyys, läpinäkyvyys ja omatoimisuus.

Riippumattomana kaupan ulkopuolisena palveluntarjoajana autot esitellään rehellisesti ostavalle asiakkaalle kaikkine virheineen ja käytön jälkineen. Autoteddy liiketoimintakonseptin aidosti matalan kustannusrakenteen avulla, (ilman mm. myymälätiloja, tai palkkasuhteessa olevia myyjiä) mahdollistaa tuoda palvelut asiakkaan luokse, oli kyseessä sitten yksityinen tai yritysasiakas. 

AutoTeddy liiketoimintamalli toimii ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita. Lue asiakaskokemuksista lisää.

Autokaupan malli jossa asiakaspalvelu ja asiakas ovat keskiössä..

Tarjoamme valmiin AutoTeddy liiketoimintakonseptin ja myynti- ja markkinointikanavat sekä laajan yhteistyökumppaneiden verkoston valmiina käyttöön. Hallintoyhtiö ja liiketoimintalisenssin omistajana tarjoamme myynti-ilmoittelun Suomen suurimmissa kanavissa, sekä teemme kehittämisen ja hallinnon työt puolestasi, sinun keskittyessäsi verkostoitumiseen ja myymiseen.

Ota yhteyttä ja myy itsesi, AutoTeddy -persoonasi meille?

AutoTeddy / xTeddy Oy etsii palveluhenkisiä autoista kiinnostuneita asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä persoonia AutoTeddy-yrittäjäksi. Sinun  oma persoonasi on tärkein ominaisuus, muut asiat voimme sinulle opettaa ja ohjeistaa. Jätäthän avoimen hakemuksen alta.

 

Kokemuksia meistä