Uusi tapa tehdä autokauppaa!

Tiesitkö että autoalan markkinat ovat vahvan muutoksen myllerryksessä? Haluaisitko olla mukana aidosti uudessa autokaupan liiketoimintamallissa? Lue lisää toimintamallista.

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on peruuttamattomassa muutoksessa sähköisten palvelujen käytön ympärille. Autokaupassa halutaan enemmän ja enemmän palvelua, myöskään arvokasta aikaa ei haluta käyttää enää niin paljon auton ostamiseen. Autosta on tulossa vahvemmin  kulutustavara jota ostetaan, kuin mitä tahansa muuta käyttöhyödykettä. Asiakkaiden toimesta palvelua halutaan entistä enemmän, palvelujen tulemista asiakaan luokse ja rahan käyttöä auton myymiseen ja ostamiseen halutaan vähentää. Rahaa halutaan käyttää yhä enemmän elämisen laadun parantamiseen ja elämänkokemuksien, elämysten keräämiseen. 

Riippumattomana kaupan ulkopuolisena palveluntarjoajana autot esitellään rehellisesti ostavalle asiakkaalle kaikkine virheineen ja käytön jälkineen. Autoteddy liiketoimintakonseptin aidosti matalan kustannusrakenteen avulla, ilman mm. myymälätiloja on mahdollista tuoda palvelut asiakkaan luokse, oli kyseessä sitten yksityinen tai yritysasiakas. 

AutoTeddy liiketoimintamalli toimii ja tuottaa tyytyväisiä asiakkaita. Lue asiakaskokemuksista lisää.

Mitä uusi tapa tehdä autokauppaa tarjoaa sinulle..

Tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin ja myynti- ja markkinointikanavat sekä laajan yhteistyökumppaneiden verkoston valmiina käyttöön. Hallintoyhtiö ja liiketoimintalisenssin omistajana tarjoamme myynti-ilmoittelun Suomen suurimmissa kanavissa, sekä teemme kehittämisen ja hallinnon työt puolestasi, sinun keskittyessäsi verkostoitumiseen ja myymiseen. Liiketoimintakonseptissa saat myös suurimman osan nettolaskutuksesta (70/30). Mutta muista yrittäjänä olet myös vastuussa liiketoiminnastasi. Vastaat omaan yritystoimintaan liittyvistä vastuista ja velvoitteista, kuten mm. kuluttajasuojan mukaisesta virhevastuusta. 

Autoalasta poiketen et tarvitse suurta alkupääomaa vaihtoautovarastoon, liiketoiminnan aloittamiseen. Liiketoimintakonseptin aloitusmaksu on 1500€ ja konseptin käyttömaksu 450€/kk. Halutessasi voit autoliiketoiminnassa harjoittaa myös perinteistä vaihtoautoliiketoimintaa. Siihen on erittäin hyvät mahdollisuudet välityskonseptin tuottamien vaihtoautojen kanssa.

Millainen on etsimämme Autoteddy

xTeddy Oy etsii palveluhenkisiä autoista kiinnostuneita asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä persoonia AutoTeddy-yrittäjäksi. Sinun  oma persoonasi on tärkein ominaisuus, muut asiat voimme sinulle opettaa ja ohjeistaa.

Kiinnostus autoihin on luonnollista, mutta aikaisempi työhistoria autojen parista ei ole välttämättömyys. Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme sinulle tukemme myyntiosaamisesi kehittämiseksi toiminnan ohessa. Omaat hyvän stressin ja paineensietokyvyn, sillä yrittäminen on välillä yksinäistä. Olet periksiantamaton ja määrätietoinen toimissasi, sillä menestyminen ei tule ilman määrätietoista työtä.

Jos tunnistat itsesi mahdolliseksi AutoTeddyksi ja haluat olla mukana luomassa autokaupan tulevaisuutta niin lähetä hakemuksesi ja CV:si, niin olemme sinuun yhteydessä!

roni.zein@autoteddy.fi tai harri.sutinen@autoteddy.fi Roni: 044 5111 409, Harri: 050 587 5039

Kokemuksia meistä