Suomen rehellisintä autokauppaa, miten niin?

Kaiken pohjana on AutoTeddyjen rohkeus olla oma itsensä. Jokainen ihminen on pohjimmiltaan ja sydämeltään hyvä ihminen. AutoTeddyjen liikeidea perustuu toimintaan omana itsenämme ja arvomaailmamme mukaisesti. Rehellisyys, luotettavuus, toisten ihmisten auttaminen, epäitsekkyys, oikeudenmukaisuus. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme AutoTeddyn asiakkaiden eduksi.

Joku voi kysyä tai epäillä, että miten voitte tehdä liiketoimintaa tuolla ajatusmaailmalla?

Myönnän, että liiketoimintaideamme ei ole yli valuva hunajapurkki. Haluamme olla yhtä rehellisiä tämänkin asian suhteen. Jos haluamme todella tehdä kaikkemme asiakkaiden edun eteen, joudumme väistämättä tinkimään omastamme. Uskomme, että hyvä tulee hyvän luokse. Mitä enemmän tyytyväisiä asiakkaita AutoTeddyjen hoivassa on, sitä parempi mieli AutoTeddyillä on.

Miten rehellisyytemme näkyy käytännössä AutoTeddyjen palveluissa?

Hyvänä esimerkkinä voisin kertoa, että emme suostu ottamaan autoa välitettäväksi, jota emme olisi valmiita ostamaan omille perheillemme. Meidän tulee vakuuttua auton välityskelpoisuudesta, jotta voimme myydä sen hyvällä omalla tunnolla uudelle omistajalle.

Tätä ei pidä ymmärtää missään nimessä nirsoiluna asiakkaiden tai kieltäytymisenä liiketoimintamahdollisuuksista. Me haluamme nukkua yömme sydän puhtaana oman tunnontuskista ja tietäen, että asiakkaammekin voi näin tehdä. Tästä emme voi tinkiä.

Joku on saattanut vilkaista Bemari-ilmoitusta: BMW 328i Gran Turismo 2015
Kerromme virheet rehellisesti, emme peittele mitään, vaan tuomme asiantuntemuksellamme auton tarinan julki juuri sellaisena kuin se on. Hyvälaatuiset ja informatiiviset kuvat ja videot vahvistavat auton tarinaa ja antavat sinulle mahdollisuuden todeta tämän itse. Myyntivälitettävien autojen ostajat ovat yhtä lailla asiakkaitamme.

Ostovälityspalvelun puolella sama arvomaailma ja rehellisyys jatkuu. Autamme asiantuntemuksellamme asiakkaita löytämään heille tarpeisiinsa sopivan ajopelin, riippumatta merkistä tai myyjäliikkeestä. Asiakasta palvellaan aina parhaan tietotaitomme ja kokemuksemme perusteella, onpa hän nainen, mies, nuori, vanha, pukumies, verkkahousuinen tai mitä tahansa. Tiedätpä autoista tai ei et. Saat olla oma itsesi ja sinun ei tarvitse pelätä, ettei sinua autettaisi ja kohdeltaisi kuin ketä tahansa muuta asiakasta. Otamme sinut vastaan nallen lämmöllä☺

Ymmärrämme lupauksemme olevan todella suuri, varaa virheille ei ole. Tiedämme, että meillä ei ole huolen häivää niin kauan kuin luotamme täysin arvomaailmamme.

Ps. Sinä Teddyksi haaveileva ja omat arvosi tekstistä tunnistava. Kyllä. Sinä voit olla täysin oma itsesi nalleperheessämme. Ole yhteydessä meihin tai kts. Teddyksi-sivu

Teddyt