MYY AUTO KAUTTAMME HELPOSTI JA NOPEASTI !

AutoTeddy autovälittäjä hoitaa autosi myynnin puolestasi alusta loppuun parhaaseen mahdolliseen kauppahintaan! Autosi pysyy käytössäsi koko myyntiprosessin ajan ja maksat vain toteutuneesta kaupasta, Ei kauppaa Ei kustannuksia -periaateella!

Täydennä alla olevaan lomakkeeseen tietonne sekä auton tiedot (mahd. yksilöidysti). Lähetämme teille esitäytetyn myyntivälityssopimus sekä ilmaisen hinta-arvion auton myyntihintatoutumasta ja teidän netto-osuudesta! Annamme samalla, kun kerromme autosi arvon myös tarjouksen välityspalkkiostamme.

Jos myyntiehdot myyntivälityssopimuksessa hyväksytään, sovimme allekirjoituksen jälkeen ajankohdan auton kuvaukselle ja videoinnille. Myyntivälityksen aloittamisen jälkeen tee sitä mihin parhaiten aikasi haluat käyttää, me hoidamme kaiken puolestasi. Me varmistamme auton helpoimman myynnin teille ja varmasti parhaimpaan hintaan.

Täydennä yhteystiedot, sekä auton tiedot niin lähetämme myyntivälityssopimuksen ja sovimme ajankohdan auton kuvaukselle!

Jätä yhteystietosi sekä paikkakunta (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero) sekä auton tiedot: Auton merkki, malli, varustetaso, vuosimalli sekä ajokilometrit (esim. Toyota Auris 1.8 HSD Style, OUI-123 ajettu 110tkm)!

Kokemuksia meistä