Myy autosi ammattilaisen avulla ja pidä se myynnin ajan käytössä


Myy autosi nyt samalla tavalla kuin asunnon myynti onnistuu asiantuntevan asuntovälittäjän avulla! Riskitön auton myynti onnistuukin aina helpoiten AutoTeddyn Premium Myyntiapu™ -palvelun avulla, jossa maksat palvelusta vasta toteutuneiden autokauppojen yhteydessä. Samalla kun sinä käytät autoasi tavalliseen tapaan, me hoidamme koko myyntiprosessin ja -neuvottelut puolestasi sekä etsimme autollesi ostajan aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Mitä arvokkaampi on autosi sitä enemmän voitat kanssamme.

Tutustu premium Myyntiapu™ palveluun


Auton myynti voi olla pitkä prosessi


Auton myynti voi parhaimmillaankin olla pitkä ja monimutkainen prosessi, joka vie huomattavan paljon aikaa ja aiheuttaa päänvaivaa. Tehtävänä kun ovat esimerkiksi:

Edellä mainittujen lisäksi myös itse myyntityön tekeminen vaatii aikaa ja ammattitaitoa, varsinkin jos autosta halutaan saada paras mahdollinen hinta. Renkaanpotkijoita ja hinnan alas hinaajia kun markkinoilla riittää, joten heille tulee osata järkevästi perustella, mihin myytävän auton hinta perustuu. Lisäksi kaikkiin yhteydenottoihin ja tiedusteluihin vastaaminen voi helposti väsyttää ja uusien kuvien ottaminen aiheuttaa päänvaivaa. Samalla kun koeajojen järjestäminen töiden lomassa ei aina onnistu helposti ja sujuvasti.

Mikään yllä mainituista ei ole myynnin osalta yhdentekevä osa-alue. Kaiken kukkuraksi varsinkin autoista hieman vähemmän tietävää henkilöä voidaan helposti yrittää puijata. Automarkkinoilla kun peli on joskus jopa hieman raakaa, minkä vuoksi keskittyminen kiireisen arjen keskellä ei saisi hetkeksikään livetä.


Myy auto helposti ja sujuvasti


Ratkaisu näihin kaikkiin ongelmiin on kuitenkin yksinkertainen - kokonaisvaltaisen myyntipalvelun avulla auton myynti sujuu aina huomattavasti helpommin ja nopeammin. Samalla saat käyttöösi autoalan ammattilaisen laajan ja pitkäaikaisen kokemuksen, jonka avulla saat autostasi aina parhaan hinnan. Riskittömän palvelu käyttö ei myöskään maksa mitään, ellei yhteistyö pääty sinulle mieluisaan autokauppaan. Jos siis sopua auton hinnasta tai kauppojen etenemisestä ylipäätään ei osapuolten välille saada syntymään, ei myöskään maksua tulla palvelusta perimään.

Tartu riskittömään autokauppaan ja myy autosi AutoTeddyn avulla


Panosta siis sinäkin entistä helpompaan ja edullisempaan, sekä usein myös huomattavasti nopeampaan autokauppaan ja myy autosi ammattilaisen avulla hyödyntäen AutoTeddyn Premium Myyntiapu™ -palvelua! Takaamme sinulle aina riskittömän ja sujuvan kokemuksen, jonka puitteissa pääset nauttimaan autoalan asiantuntijuudesta, parhaista myyntikanavista sekä eritoten entistä paremmasta kauppahinnasta. Meillä kun myyntihinnat eivät kärsi perinteisten autoliikkeiden raskaista kulurakenteista, vaan pystymme tarjoamaan sinulle entistä edullisemman auton myyntipalvelun!

Palvelu sisältää


- Ammattimaisen myyntityön, myynti-ilmoituksen, myyntitekstin, 5-10min esittelyvideo ja kuvat
- Ilmoitus näkyviin AutoTeddy-sivustolle, Nettiauto.comiin ja Tori.fi.
- Auton noudon ja palautuksen myyntimateriaalin tuottamista varten
- Mahdolliset Autoteddyn koeajot/esittelyt sekä 12 kk ja 20 000 km lisäturvan auton ostajalle (alle 9v ja 180tkm ajetut autot)

Hyödyt


- Säästät aikaa ja vaivaa
- Paras hinta autollesi
- Täysin riskitön. Välityspalkkio vain toteutuneesta kaupasta
- Autosi on käytössä myynnin ajan, pois lukien mahdolliset Autoteddyn koeajoesittelyt

Pyydä yhteydenottoa

Kokemuksia meistä