AutoTeddyn Premium Myyntiapu™

- Kaipaatko autosi myyntiin ammattilaisen apua?
- Haluatko autostasi parhaan myyntihinnan? 
- Haluatko myydä autosi nopeasti, vaivattomasti ja varmasti?

AutoTeddyn Myyntiapu™ -palvelun avulla ammattilainen hoitaa autosi myynnin puolestasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Autosi pysyy käytössäsi koko myyntiprosessin ajan ja maksat vain toteutuneesta kaupasta. Näin ollen jos et ole tyytyväinen asiantuntijoidemme toimintaan, et myöskään joudu maksamaan palvelumme käytöstä.

Myyntivälityssopimus voimassa 2-4 kuukautta. Välityspalkkio on 5.9 % / min. 1970 € (sis. Alv 24% sekä vaihtoautoturvan 1.v  / 20 tkm). 

Ota yhteyttä

 Täyden palvelun kokonaisuus tyytyväisyystakuulla


Myyntiapu™ -palvelu sisältää ammattimaisen myynti-ilmoituksen sekä video-esittelyn, jossa tuomme parhaalla mahdollisella tavalla esille autosi käyttöhistorian, kunnon, varusteet sekä kaikki muut myyntiin ja hintaan vaikuttavat yksityiskohdat. Matalan kustannustason välityspalvelussa sinulle jää myös käteen entistä suurempi osuus myyntihinnasta. Lisäksi teemme työmme aina täydellä tyytyväisyystakuulla, sillä meillä maksat vain toteutuneista kaupoista.

Yhtä hyvät edut kuin autoliikkeillä - ilman suurta hintalappua


AutoTeddyn myyntivälitettäviin autoihin on saatavilla yhtäläiset rahoitus- ja vaihtomahdollisuudet, kuntotarkastukset ja vaihtoautoturvat kuin perinteisestä autoliikkeestä. Mitä kalliimpi, erikoisempi tai harvinaisempi auto, sitä haastavampaa sen myynti on. Hyvän hinnan saamisen esteenä autoliikkeeseen myymisellä on usein raskas organisaatio ja kustannusrakenne, jotka syövät suuren osan ostohinnasta. Matalan kustannustason välityspalvelumme ansiosta saat kuitenkin kauttamme autostasi aina parhaan hinnan!

Avaimet tassuun - Premium myyntipalvelu sisältää

Hyödyt

Myyntivälityssopimus voimassa 2-4 kuukautta. Välityspalkkio on 5.9 % / min. 1970 € (sis. Alv 24% sekä vaihtoautoturvan 1.v  / 20 tkm). 

Kysy lisää

 

Kokemuksia meistä