AutoTeddyn Premium Myyntiapu™

AutoTeddy autovälittäjä hoitaa autosi myynnin puolestasi alusta loppuun parhaaseen mahdolliseen kauppahintaan! Autosi pysyy käytössäsi koko myyntiprosessin ajan ja maksat vain toteutuneesta kaupasta. Näin ollen jos et ole tyytyväinen asiantuntijoidemme toimintaan, et myöskään joudu maksamaan palvelumme käytöstä.

Pyydä alta ilmainen hinta-arvio autostasi. Annamme samalla, kun kerromme autosi arvon myös tarjouksen välityspalkkiostamme. Jos myyntiehdot kiinnostavat niin lähetämme myyntivälityssopimuksen, jonka läpikäynnin ja hyväksynnän jälkeen sovimme ajankohdan auton kuvaukselle ja videoinnille. Hoidamme kaiken puolestasi ja varmasti parhaimpaan hintaan.

Yhtä hyvät edut kuin autoliikkeillä - ilman suurta hintalappua


AutoTeddyn myyntivälitettäviin autoihin on saatavilla yhtäläiset rahoitus- ja vaihtomahdollisuudet, kuntotarkastukset ja vaihtoautoturvat kuin perinteisestä autoliikkeestä. Mitä kalliimpi, erikoisempi tai harvinaisempi auto, sitä haastavampaa sen myynti on. Hyvän hinnan saamisen esteenä autoliikkeeseen myymisellä on usein raskas kustannusrakenne, joka syö suuren osan ostohinnasta. Mitä enemmän autoliike sitoon rahaa ostettavaan autoon sitä vähemmän se siitä haluaa maksaa. Matalan kustannustason välityspalvelumme ansiosta saat kauttamme autostasi aina parhaan hinnan! Mitä paremman kauppahinnan saamme, sitä paremman välityspalkkion saamme! 

Avaimet tassuun - Premium myyntivälityspalvelu sisältää

Hyödyt

Kysy ilmainen hinta-arvio

Myyntivälityssopimus voimassa 2-4 kuukautta. Välityspalkkio on 5.9 % toteutuneesta kauppahinnasta tai min. 1770€ (sis. Alv 24% sekä Fragus -vaihtoautoturvan 1.v  / 20 tkm, arvo 599€).

 

Kokemuksia meistä