Autoteddy Huutokauppa

AutoTeddyn huutokauppa tarjoaa mahdollisuuden myydä auto nopeasti ja vaivattomasti uusien hankintojen tieltä. Myyjinä ja ostajina toimivat sekä autoliikkeet että yksityishenkilöt, mikä varmistaa autolle markkinoiden mukaisen parhaan hinnan.

Kirjaudu sisään, lisää autosi huutokauppaan, aseta Alin myyntihinta autolle. Myynti-ilmoitus siirtyy automaattisesti myös Nettiauto.com sekä Tori.fi myyntikanaviin. 

Ilmaisen Hinta-Arvion saat rekisteröitymällä järjestelmään ja lisäämällä auton omiin autoihisi.

kirjaudu ja saat ILMAIsEN HINTA-ARVIon AUTOSTA

 

Miten pääsen alkuun olit sitten myymässä tai ostamassa autoa?

Aloita rekisteröitymällä. Kun olet rekisteröitynyt, pääset tekemään tarjouksia autoista ja varmistat ettei haluamasi auto mene sivu suun.

Jos haluat myös myyjäoikeudet palveluun, ruksaa rekisteröinnin yhteydessä "Haluan toimia auton myyjänä". Lue tarkkaan myös myyjäsopimus.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt palveluun ostajaksi ja haluat oikeudet myös myyntiin, voit käydä kohdassa "Omat tiedot" ruksaamassa "Haluan toimia auton myyjänä". Nyt kaikki on valmiina auton myyntiinlaittoa varten.

Miten laitan autoni myyntiin?

Kun Sinulla on myyntioikeudet, kaksi minuuttia ja autosi on myynnissä. Menee kohtaan "Omat autot" ja klikkaa siellä "Lisää auto" painiketta. Tämän jälkeen Sinulta kysytään autosi ajokilometrimäärä ja rekisteritunnus.

Kun olet klikannut kohdan "Hae auton tiedot" niin AutoTeddyn palvelu hakee automaattisesti Trafin tietokannasta löytyvät tekniset tiedot ja varustetiedot. Jos huomaat tiedoissa virheitä, voit toki korjata tietoja. Muista kuitenkin, että virheellisen tiedon antaminen on laitonta. Lisää varustelaatikkoon varusteet, jotka puuttuvat listalta (usein kotimaassa asennetut varusteet, kuten talvirenkaat). Varustelaatikkoon voit myös kertoa lisätietoa myytävästä autosta. Erityisen tärkeätä on mainita mahdolliset viat ja puutteet.

Auton myyntiä helpottaa merkittävästi jos teetät siihen etukäteen kuntotarkastuksen. Varaa aikasi K1 Kuntotarkastukseen valtakunnallisesta palvelunumerosta 0306 100 100.

Tarkastusraportin saat pdf-dokumenttina. Liitä tämä dokumentti myynti-ilmoitukseen auton kuvien yhteydessä.

 

Myytävän auton kuvat?

Tämän jälkeen on kuvien tallentaminen järjestelmään. Kuvat kannattaa ladata ennen auton myyntiinlaittoa omalle tietokoneelle, josta ne on helppo siirtää AutoTeddyn järjestelmään. Mene kohtaan "Kuvat" (varustelaatikon alapuolella) ja valitse tietokoneellesi ladatut kuvat autosta. Kuvien minimimäärä on kaksi kappaletta. Huomaa, että usean kuvan lataaminen samaan aikaan voi kestää jopa minuutteja, riippuen tietoyhteyksistäsi. Kuvia voi ladata järjestelmään myös yksi kerrallaan ja kuvien, kuten myös esittelytekstien lisäys, onnistuu myös myöhemmin.

 

 

Aseta Alin myyntihinta autolle?

Seuraavana on vuorossa Huutokauppaosion valitessasi on asettaa autolle Alin myyntihinta, jolla hinnalla myynti-ilmoitus siirtyy Nettiautoon ja Toriin automaattisesti. Autoteddyn järjestelmä ehdottaa lähes jokaiselle autolle tietokannasta löytyvän huutokauppahinnan, eli ennustamme tietokannan avulla autollesi toteutuvan Alimman myyntihinnan. Huomaa, että aina hinta ei kuitenkaan nouse tasolle, jota ehkä odotat. On myös paljon mahdollista, että asettamasi minimihinta ylittyy.

 

 

Auton myyntiaika?

Auto on myynnissä aina 5 vuorokautta. Mikäli auton myyntihinta ei nouse haluamallesi tasolle (Alin myyntihinta), voit helposti kohdasta "Omat autot" käynnistää huutokaupan uudelleen.

 

 

Auton luovuttaminen ostajalle

Voit luovuttaa auton ostajalle, kun olemme kuitanneet Sinulle auton maksamisen. Auton luovutuksen yhteydessä kannattaa tarkastaa ostajan henkilöllisyys kuvallisesta henkilökortista tai ajokortista. Kun luovutat autoa voit samalla luovuttaa auton varmenteen, jonka saat haettua/tulostettua Trafin Oma asiointi-palvelusta. Samasta Trafin palvelusta voi tulostaa myös luovutuskirjan, joka kannattaa täyttää kahtena kappaleena, yksi myyjälle ja yksi ostajalle.

 

Miten saan rahani?

Autoteddy tilittää Sinulle auton myyntihinnan vähennettynä Autoteddyn myyntipalkkiolla seitsemän (7) vuorokauden kuluessa laskettuna ostajan maksuhetkestä. Autoteddyn perimä myyntipalkkio (alv 24%) on 99 €.

Myyn autoa, josta on vielä loppuvelkaa pankille tai rahoitusyhtiölle?

Ei ongelmaa. Voit myydä autoa normaalisti. Auton myytyä otamme Sinulta valtakirjan ja maksamme loppuvelan pankille ja loput tilitämme Sinulle. 

Mahdollisten kaupan purun ja palautusten ehdot palvelussa

Autoteddy Huutokauppa -osion myytävillä ajoneuvoilla ”tuotteilla” ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole myöskään kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta. Ostajan tulee tutustua huolella tuotteeseen (ml. fyysinen tarkastus) sekä kaikkiin tuotteesta annettuihin tietoihin ennen tarjouksen tekemistä ja pidättäytyä tarjouksen tekemisestä, mikäli ostajalla ei ole riittäviä tietoja tuotteesta (esim. kunnon tai kulumien, historian osalta). Autoteddyn suositus on, että Huutokauppa-osion myytävissä autoissa käytettäisiin kolmannen osapuolen kuntotarkastusta varmistamaan auton tekninen kunto. 

Kokemuksia meistä