AutoTeddyn Markkinointiapu™

Markkinointiavun avulla saat autostasi paremman hinnan ja nopeammin kaupaksi kuin itse myymällä. AutoTeddyn Markkinointiapu-palvelussa autosi on koko ajan käytössäsi. Me myymme autoa myyntikanavissa ja hoidamme tiedustelut autosta. Myyntiapumme vapauttaa aikaanne ja nopeuttaa kaupantekoa. Asiakas hoitaa auton esittelyn ja kaupan itse, mutta AutoTeddyn tuella ja avustuksella.

Markkinointiavussa autosi näkyy AutoTeddyn markkinapaikoilla (Nettiauto ja Tori), jolloin ostajaehdokkaiden määrä ja kaupan mahdollisuus moninkertaistuu (vrt. yksityisen ilmoitus).

Saat meiltä apua kuvien ottamiseen, myyntitekstin laatimiseen ja itse kaupantekoon. Myyntitilisopimus on voimassa 2 kuukautta ja se maksaa 399,00 euroa toteutuneesta kaupasta. Jos ei kauppaa, ei kuluja!

Markkinointiapupalvelu kuvauspalvelulla

Haluatko että tulemme luoksesi ja otamme valokuvat puolestasi? Tällöin valokuvaamisen ammattilainen tulee paikanpäälle ja kuvaa autosi sekä ottää siitä noin minuutin mittaisen videon. Myyntitilisopimus on voimassa 2 kuukautta ja se maksaa vain 798,00 euroa. Valokuvauspalvelu maksaa 399€ ja se on maksettava ennakkoon. Välityspalkkion loppuosuus (798€-399€=399€) realisoituu totetuneesta kaupasta. Autoa myydään Suoramyynti -osiossa. 

Huom! Jos asiakas haluaa siirtyä Markkinointiapupalvelusta Huutokauppaan on laskutusperuste 2% tai min. 399€ toteutuneesta kauppahinnasta.

Kokemuksia meistä