Osta tai myy auto netissä ammattilaisen avulla


Osta tai myy auto netissä asiantuntevan ammattilaisen avulla - AutoTeddyn kokeneet automyyjät pystyvät auttamaan sinua saamaan ajoneuvostasi aina parhaan mahdollisen hinnan! Olipa sitten toiveissasi unelmiesi ajoneuvon löytäminen sinulle sopivassa budjetissa tai vanhan auton myynti parhaaseen hintaan. Asiakkaanamme et myöskään koskaan joudu turhien lupausten maksumieheksi, sillä myyntivälityksen palvelumaksut realisoituvat vain ja ainoastaan toteutuneiden kauppojen yhteydessä.

Pyydä yhteydenottoa


Edessä autokaupat netissä


Kun edessä on auton osto tai myynti netissä, ei oikeaoppinen hinnoittelu saatikka parhaan mahdollisen hinnan saaminen, ole aina helppoa. Keplottelijoita markkinoilla riittää ja jos oma asiantuntijuus ei riitä aivan kaikkea huomaamaan, voit joutua myymään autosi tai ostamaan unelmiesi ajoneuvon epäsuotuisaan hintaan. Muista kauppojen jälkeen mahdollisesti paljastuvista ikävistä yllätyksistä puhumattakaan.

Nämä tilanteet voidaan kuitenkin ennaltaehkäistä autoalan asiantuntijan avulla. Koulutetut ja alalla pitkään vaikuttaneet ammattilaisemme eivät jätä sinua pulaan kiperimmissäkään tilanteissa, vaan pitävät puoliasi koko osto- tai myyntiprosessin ajan. Lisäksi automyynnin välitysmaksut hoidetaan vasta sitten, kun sinä olet tyytyväinen ja kaupat voidaan toteuttaa. Tutustu siis sinäkin alla esiteltyihin palveluihimme ja osta tai myy auto netissä asiantuntevien automyyjiemme avulla!


Myy auto netissä AutoTeddyn Premium Myyntiapu™ -palvelun avulla


Kun myyt auton netissä AutoTeddyn Myyntiapu™ -palvelun avulla, saat meiltä ammattilaisen laatiman myynti-ilmoituksen sekä videoesittelyn, jotka tuovat esiin autosi käyttöhistorian, kunnon, varusteet sekä kaikki muut myyntivaltit parhaassa mahdollisessa valossa. Ilmoitus jaetaan AutoTeddyn, Nettiauton ja Tori.fi alustoille.

Sinä toimeksiantajana lopulta päätät, minkä tarjouksen haluat hyväksyä, mutta muuten hoidamme autokaupat sekä myyntineuvottelut alusta loppuun saakka sinun puolestasi. Samalla saat meiltä perinteisten autoliikkeiden tarjoamat rahoitus- ja vaihtomahdollisuudet, kuntotarkastuksen sekä vaihtoautoturvan. Lisäksi tulemme antamaan henkilökohtaisesti hinta-arvion autosi myyntihinnasta.

Kauttamme saat kuitenkin myytävästä autosta aina perinteisiä autoliikkeitä paremman hinnan, sillä raskas organisaatio ja kustannusrakenne eivät tule syömään myyntihinnasta omaa osaansa. Myymme siis autosi kuten kiinteistönvälittäjä myy asuntosi, samalla kun sinä nautit matalan kustannustason laadukkaasta välityspalvelusta sekä parhaasta auton myyntihinnasta!

Autoteddyn Myyntiapu™


Osta auto netissä AutoTeddyn Ostoavun avulla


Auton ostaminen netissä voi vaatia paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. AutoTeddyn asiantuntijat voivat kuitenkin etsiä sinulle uuden, käytetyn tai käyttämättömän auton, vuosien mittaisella ja monipuolisella kokemuksella autokaupoista. Näin ollen hankimme sinulle aina tarpeisiisi sopivan ajoneuvon määrittämäsi budjetin rajoissa. Myyntineuvotteluissa pidämme puoliasi ja tarjoamme neuvoja, miten autoa kannattaa arvioida, jotta säästyisit mahdollisesti myöhemmin esiin putkahtavilta ikäviltä ongelmilta. Samalla saat ostettua unelmiesi auton entistä parempaan hintaa, ammattilaisten neuvotellessa myyntihinnan sinun puolestasi.

Auton Ostoapu

Maksuton hinta-arvio autosta


Myös maksuton hinta-arvio autosta onnistuu helposti AutoTeddyn avulla. Kun siis olet aikeissa myydä autosi tai vasta mietit asiaa, täytä nopeasti ja helposti sivustoltamme löytyvä lomake, jonka jälkeen saat sähköpostiisi realistisen hinta-arvion autosi arvosta. Kun siis ensi kerralla haluat kuulla, mitä mieltä asiantuntijat ajoneuvostasi ovat, pyydä maksuton hinta-arvio autosta AutoTeddyltä!

Maksuton auton hinta-arvio

Kokemuksia meistä