Rahoitus ja vakuutus
  

Autoteddy tarjoaa kaikkiin myynnissä oleviin autoihin monipuoliset ja kattavat osamaksurahoituspalvelut sekä näiden yhteydessä kattavan liikennekaskon. Olemme kilpailuttaneet vaihtoehdot valmiiksi asiakkaillemme edulliseen hintaan ja valinneet yhteistyökumppaniksemme Santanderin.

Rahoituslaskurin avulla näet, millainen osamaksuratkaisu parhaiten sopii kulloiseenkin tilanteeseesi. Autot toimitetaan ilman käsirahaa ja luottoaikaa muuttamalla räätälöimme sinulle sopivankokoisen kuukausierän ja hoidamme kaikki rahoitusjärjestelyt puolestasi. Ostettava auto käy luoton vakuutena. Rahoituskorko on kiinteä ja luoton kk-erää voi muuttaa tai voi katkaista kokonaan maksamalla jäljellä olevan velan pois milloin vain sopimuskauden aikana. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

IF:n liikennekaskolla saat kattavan turvan edulliseen hintaan ja maksat vakuutusmaksun kuukausittain rahoituserien yhteydessä. Vakuutuksen hinta on kiinteä koko vakuutuskauden ajan eikä bonuksilla tai liikennekäytöstäpoistoilla ole vaikutusta vakuutusmaksuun. Vakuutus on bonukseton, joten vahingon sattuessa ei aiheudu bonusmenetystä.

Rahoituslaskuri