Palvelut 2017-11-08T23:20:56+00:00

AutoTeddyn palvelut

AutoTeddyn Myyntiapu tarjoaa sinulle paremman myyntihinnan autostasi kuin myymällä itse/antamalla liikkeeseen, ja ilman vaivannäköä.

Tutustu

AutoTeddyn Markkinointiapu on palvelu, jossa AutoTeddyn autoasiantuntija tuottaa sinulle ammattimaisen automyynti-ilmoituksen autosi yksilöllisellä tarinalla, laadukkailla kuvilla sekä informatiivisilla videoilla.

Tutustu

AutoTeddyn Mainosapu on palvelu, jossa laitamme asiakkaan oman automyynti-ilmoituksen AutoTeddyn käyttämiin automarkkinapaikkoihin AutoTeddyn ilmoituksena. Näin kaupan mahdollisuus moninkertaistuu ja voit tarjota ostajaehdokkaalle AutoTeddyn kilpailukykyisen rahoituksen sekä vaihtoautoturvan.

Tutustu

AutoTeddy auttaa sinua hankkimaan uuden auton (käytetty/uusi) vuosien laaja-alaisella autokokemuksella. Saat tarpeellesi oikean ratkaisun järkevällä hinnalla.

Tutustu

vaihtoapu autoteddy

AutoTeddyn Vaihtoapu on avuksi myyntiavun toimeksiantajan halutessa realisoida autonsa suoraan rahaksi. Ostamme vaihdossa tulevat autot taseeseemme ja jälleenmyymme perinteisen tapaan.

Tutustu

vaihtoautoturva

AutoTeddyn vaihtoautoturva on tarkoitettu autoille, joiden ensirekisteröintipäivämäärästä on vähemmän kuin 9 vuotta ja joilla on ajettu enintään 180 000 km tarkastushetkellä. Vaihtoautoturvalla saat autollesi lisäturvaa 12 kk / 20 000 km.

Tutustu

AutoTeddy rahoitus on osamaksurahoitus, jolla rahoitetaan tarvittaessa myynnissä olevien AutoTeddy autojen kauppa yksityisten henkilöiden välillä. Ostettava ajoneuvo toimii vakuutena, et tarvitse muita vakuuksia

Tutustu

SisältöTeddy palvelee asiakkaitaan kiinnostavalla ja vaikuttavalla sisällöllä, joka aikaansaa sekä lisää tunnettuutta että enemmän kauppoja. Kaikki SisältöTeddyn materiaalit julkaistaan AutoTeddyn kanavissa. Tämän lisäksi asiakas voi jakaa sekä julkaista niitä haluamissaan kanavissa ja julkaisuissa

Tutustu

AutoTeddy tarjoaa kanavissaan asiakkailleen takuumäärän kontakteja. AutoTeddy jakaa yhteistyökumppaneiden sisältöjä sekä omina sisältöinään että AutoTeddyn yleisöä kiinnostavien koeajo-, esittely- sekä ohjelmavideoiden yhteydessä Facebookissa, Youtubesssa, Instagramissa ja Twitterissä

Tutustu