Palvelut 2018-02-08T11:34:21+00:00

AutoTeddyn palvelut

AutoTeddyn Myyntiapu tarjoaa sinulle paremman myyntihinnan autostasi kuin myymällä itse/antamalla liikkeeseen, ja ilman vaivannäköä.

Tutustu

AutoTeddyn Auto Kaupaksi helposti, nopeasti ja erityisesti markkinoiden parhaalla hinnalla! Tähän pääset tarjoamalla ostajalle autokaupan palvelut, kuten rahoituksen, vaihtoautoturvan ja vaihtomahdollisuuden! AutoTeddyn Auto Kaupaksi -palvelussa nämä lisäpalvelut sisältyvät palveluun ja kasvattavat moninkertaisesti autokaupan mahdollisuutta.

Tutustu

AutoTeddyn Mainosapu on palvelu, jossa laitamme asiakkaan oman automyynti-ilmoituksen AutoTeddyn käyttämiin automarkkinapaikkoihin AutoTeddyn ilmoituksena. Näin kaupan mahdollisuus moninkertaistuu ja voit tarjota ostajaehdokkaalle AutoTeddyn kilpailukykyisen rahoituksen sekä vaihtoautoturvan.

Tutustu

AutoTeddy auttaa sinua hankkimaan uuden auton (käytetty/uusi) vuosien laaja-alaisella autokokemuksella. Saat tarpeellesi oikean ratkaisun järkevällä hinnalla.

Tutustu

AutoTeddyn Vaihtovälityksessä uutta vaihtoautoa ostava, että vanhaa vaihtoautoa myyjä voittaa jopa tuhansia euroja. Kerromme rehellisesti mikä on auton markkinahinta ja kuinka paljon me siitä myyntivälityksessä saamme.

Tutustu

AutoTeddyn vaihtoautoturva on tarkoitettu autoille, joiden ensirekisteröintipäivämäärästä on vähemmän kuin 9 vuotta ja joilla on ajettu enintään 180 000 km tarkastushetkellä. Vaihtoautoturvalla saat autollesi lisäturvaa 12 kk / 20 000 km.

Tutustu

AutoTeddy rahoitus on osamaksurahoitus, jolla rahoitetaan tarvittaessa myynnissä olevien AutoTeddy autojen kauppa yksityisten henkilöiden välillä. Ostettava ajoneuvo toimii vakuutena, et tarvitse muita vakuuksia

Tutustu

AutoTeddy Joustoluotto on rahoitus, jolla voit rahoittaa myynnissä olevan auton oston tai vaikkapa minkä tahansa hankinnan.  Täytä rohkeasti lainahakemus ja kilpailutamme puolestasi parhaat lainatarjoukset. Et sitoudu vielä mihinkään ja palvelu on täysin maksuton.

Tutustu

AutoTeddy mediamyynnillä tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti videon muodossa. AutoTeddy takaa sovitut näyttökerrat omalle viestillesi AutoTeddyn yleisöä kiinnostavien koeajo-, esittely- sekä ohjelmavideoiden yhteydessä Facebookissa, Youtubesssa, Instagramissa ja Twitterissä

Tutustu