Paras auto löytyy aina ammattilaisen avulla


Riskitön, helppo ja nopea auton ostaminen voi kuulostaa helposti kaukaiselta unelmalta, varsinkin jos olet etsimässä käytettyä autoa tai hyvinkin harvinaista merkkiä tai mallia. Todellisuudessa kuitenkin paras auto löytyy aina ammattilaisen avulla. Ja vaikka uuden auton pystyy moni varmasti itsekin ostamaan, ovat riskittömyys ja sujuvampi kaupankäynti avainasemassa sinulle parhaan auton löytämiseen. Lisäksi ammattilaisen käyttö tuo mukanaan myös muita etuja, eikä hänen palkkionsa useinkaan edes nosta auton kauppahintaa. Automyynnin ammattilainen kun saa neuvoteltua haluamasi auton sinulle entistä parempaan hintaan.

Ota yhteyttä


Ammattilainen tuntee autot


Auto on aina kallis hankinta. Lisäksi autokaupat ovat läpi historian olleet tunnettuja erityisesti suurista riskeistään. Varsinkin käytetyn auton ostaminen ei aina suju ongelmitta, jos ei tunne autoja ja niiden ominaisuuksia tarpeeksi hyvin. Näennäisten kauneusvirheiden sijasta tulisi myös osata katsoa, mitä konepellin alla piilee. Repsottavan peilin sijasta kun esimerkiksi moottorissa piilevät viat voivat koitua lopulta ostajalle hyvinkin kalliiksi. Myös auton huoltohistoria kertoo paljon, jos sitä osaa hyödyntää oikein.

Kaikilla ei kuitenkaan voi eikä kuulukaan olla suurta tietämystä autoista. Juuri siksi ammattilaisen puoleen kannattaakin kääntyä ja käyttää hyödyksi alan asiantuntijoiden tietämystä. Näin ollen kuulet heti, mikä on autoalan ammattilaisen mielestä sinulle paras auto ja samalla sijoitus, josta saat eniten vastinetta rahoillesi muihin saman hintahaarukan autoihin verrattuna.


Myynnin osaaja neuvottelee puolestasi paremman hinnan


Tietotaidon lisäksi autoalan ammattilainen pystyy neuvottelemaan sinulle toiveidesi mukaisesta autosta entistä paremman hinnan. Tämän mahdollistavat niin vuosien kokemuksella kerrytetyt myyntitaidot kuin myös laajat verkostot, joita asiantuntija on juuri tähän tarkoitukseen pitkään rakentanut. Myyntineuvotteluissa hän siis toimii sinun puolesta puhujanasi, joka pitää puoliasi eikä anna hinnan nousta yli asettamasi rajan.


Löydä paras auto sinulle sopivaan hintaan


Kun siis ensi kerralla olet ostamassa uutta tai käytettyä autoa ja samalla sinua kiinnostaa, miten voisit hyötyä ammattilaisen käytöstä parhaan auton etsinnässä, kokeile rohkeasti AutoTeddyn Ostoapu -palvelua! Nimittäin palvelun käyttö tarjoaa sinulle entistä riskittömämpää autokauppaa kokeneen ja asiansa osaavan ammattilaisen avulla - paras auto kun löytyy aina riskittä, helposti ja nopeasti AutoTeddyn Ostoapu -palvelun avulla!

Tutustu palveluun

Kokemuksia meistä