Paras hinta autosta ammattilaisen avulla - maksat vain toteutuneesta kaupasta


Paras hinta autosta saadaan aina asiansa osaavan ammattilaisen avulla. AutoTeddyn asiantuntijat omaavat useiden vuosien mittaisen ja erittäin monipuolisen kokemuksen erilaisten autokauppojen järjestämisestä - niin auton oston, maahantuonnin, kuin myös ennen kaikkea automyynnin saralta. Autoalan ammattilaisen käyttö antaa aina parhaat edellytykset onnistuneille kaupoille sekä eritoten parhaan hinnan toteutumiselle. Asiantuntijan käyttö autokaupoissa on myös täysin riskitöntä, sillä et joudu maksamaan palvelusta mitään, ellei kaupankäynti suju toiveidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä


Auton arvo alenee - nämä kaikki osatekijät vaikuttavat hintaan


Paras hinta autosta vaihtelee suuresti kyseisen auton kunnon, markkinahinnan ja haluttavuuden mukaan. Tietyn suuruista arvon alenemaa, eli auton ostohinnan ja jälleenmyyntihinnan eroa, on kuitenkin todellisuudessa mahdoton välttää. Tutkimusten mukaan arvon alenema on keskimäärin noin 10% vuodessa ja yli 5 vuotta vanhoilla autoilla arvo alenee noin 7 % per vuosi. Arvon aleneman suurimmat tekijät ovat yleensä:

 

Vaikka auton arvo siis alenee vuosien varrella, ei se kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö käytetystä autosta voisi saada parasta mahdollista hintaa. Myyntiin kannattaakin aina valjastaa avuksi alan rautainen ammattilainen, jonka avulla paras hinta autosta on entistä helpompi saavuttaa. Samalla kun pääset hyödyntämään autoalan ammattilaisen laajaa verkostoa sekä myyntiä helpottavia ja nopeuttavia kauppa-alustoja.


Läpinäkyvää autokauppaa


AutoTeddyn toiminta perustuu puhtaaseen läpinäkyvyyteen ja koska luotamme osaamiseemme niin paljon, haluamme tarjota palvelumme käyttöösi täysin maksutta. Palvelumaksu kun realisoituu vasta toteutuneiden autokauppojen yhteydessä, olitpa sitten ostamassa kauttamme uutta autoa tai myymässä omaasi. Toisin sanoen maksat siis avustamme vasta silloin, kun onnistumme saamaan aikaan sinua miellyttävät autokaupat. Jos taas antamamme hinta-arvio tai ylipäätään kauppojen eteneminen eivät sinua miellytä, et joudu myöskään maksamaan penniäkään epäonnistuneesta yhteistyöstä.

Kun siis riskitön autokauppa kiinnostaa, kannattaa tutustua erilaisiin palveluihimme!


Premium Myyntiapu auttaa sinua saamaan parhaan hinnan autostasi


Auton myynti vaatii usein aikaa ja kärsivällisyyttä, varsinkin jos tavoitteena on parhaan hinnan saaminen. Onneksi me voimme auttaa sinua ja laatia puolestasi ammattimaisen myynti-ilmoituksen ja -videon, joissa tuomme esiin autosi parhaat puolet ja käyttöhistorian. Hoidamme myös kaupat ja neuvottelut puolestasi alusta loppuun saakka, jolloin sinun huoleksesi jää ainoastaan tarjousten hyväksyminen. Lisäksi tarjoamme sinulle autoliikkeiden kanssa yhtäläiset rahoitus- ja vaihtomahdollisuudet, kuntotarkastukset sekä vaihtoautoturvat. Palvelumme avulla vältyt myös autoliikkeiden raskaalta organisaatiolta ja kustannusrakenteelta, joka perinteisesti syö suurimman osan ostohinnasta. Matalan kustannustason ansiosta, pystymmekin hankkimaan sinulle aina autostasi parhaan hinnan! Mitä arvokkaampaa autoa kauttamme myyt niin sitä enemmän voitat!

premium Myyntiapu™

Kokemuksia meistä