AUDI A5 3.0 TDI QUATTRO 2010 2017-11-06T11:42:19+00:00

Project Description

AUDI A5 3.0 TDI QUATTRO 2010

VUOSIMALLI: 2010

REK.NO: KLV-777

137000 km

627.02 €/kk

SIJAINTI: VANTAA

Katso kaikki AUDI A5 3.0 TDI QUATTRO:n kuvat

Lue tämän AUDI A5 3.0 TDI QUATTRO:n yksilöllinen tarina

Jokainen ”Custom Made” rakennettu esittelyauto on vahvasti omistajansa näköinen. Monessa tapauksessa näiden itselle tehtyjen autojen muutokset harvoin osuvat miellyttämään alkuperäisen mallin markkinoiden kohderyhmää. Itsekin tämän harrastesuuntauksen ammattialaisena tiedän että miten nämä rakenteelliset muutokset erikoisosilla parantavat merkittävästi jopa alkuperäisiä ajo-ominaisuuksia. Nämä lisävarustelun kohteena olevat tuotteet ovat oman alansa innovaatioita ja insinöörityön taidonnäytteitä. Harvoin normaali autoileva kansa näiden päälle kyllä mitään ymmärtääkään. Tässä tapauksessa täysin ainutlaatuinen, hyvällä maulla ja rahalla rakennettu yksilö puhuttelee varmasti alan harrastajia, mutta myös muuten ko. automallia ostavia.

Toista samanväristä ja juuri samoilla lisävarusteilla varustettua Audia ei varmasti tule vastaan. Tehtaan erikoisväri Ipanema Brown, maksoi yli 10k€ autoa tehtaalta tilattaessa. Omistajan tietojen mukaan vastaavanlaista vuonna 2010 maahan tullutta autoa olisi tuotu tämän lisäksi vain yksi saman värinen Audi.

Auton katto on pianolakattu mustaksi, joka erottaa auton hyvin massasta erikoisvärin lisäksi. Auton ulkonäköä kruunaa Caractere -valmistamat RS5 etu- ja takapuskuri. Myös auton sisustaan on tehty merkittäviä parannuksia. Auton alkuperäinen sport-sisusta verhoilutettiin uudelleen huippulaadukkailla Audin käyttämillä nahkaisilla autoon soveltuvilla väreillä ja materiaaleilla ammattilaisen toimesta. Myös sisäkaton verhoilu sai oman osansa auton parannuksista auton ulkoväriin soveltuvan värisellä Alcantara-kankaalla. Musiikin toistosta autossa vastaa Bang & Olufsen tekemä ja Audin valikoiman parasta huippuäänentoistoa tarjoava audio-järjestelmä, joka sisältää myös Bluetooth yhteyden jaon puhelimelle. Myös iPod:lle on oma liitäntä sekä ohjaus, sekä luonnollisesti USB-liitäntä sekä paikat muistikorteille muiden medioiden toistoa ja katselua varten. Matkustamossa matkaavien viihtyvyydeksi on DVD-soitin ohjelmoitu näkymään myös ajon aikana. Audin kattavasta varustevalikoimasta mainittakoon autoa ostaville Audi Drive Select valikko, josta voi säätää ohjausta, vaihdelaatikkoa, moottorin herkkyyttä, jotka auton alustan osien päivityksien avulla tarjoavat kattavat säätömahdollisuudet, vaikka ratapäiville. Teknisten ominaisuuksien parantuessa on myös moottorin resursseja voitu ohjelmoida paremmiksi. Nykyisillä moottorinohjauksen säädöillä moottori tuottaa noin 300 HV ja 600 NM väännön. Auton kiihtyvyydeksi on mitattu 0-100km/h reilusti alle 6s. ja myös nopeusrajoitin poistettu käytöstä. Huippunopeus tällöin on varmasti yli 250 km/h, jonka kertymisestä huolehtii F1-autotyyppiset vaihdevalitsimet ratissa.

Uutta omistajaa varmasti kiinnostaa että autossa on alla tuliterät ja huippulaadukkaat sekä toistaiseksi ainoat Suomessa olevat Niche Roadwheels Citrine M155 Cast Concave Monoblock Bronze 9,5×20 erikoisvanteet. Vanteet on varustettu uusilla Falken Azenis FK510, 255/30ZR20 matalaprofiilirenkailla. Autosta löytyy myös talvirenkaan, jotka on varustettu kuvissa näkyvillä Rotiform 19″ erikoisvanteilla ja kitkarenkailla. Renkaiden tiessä pysyvyydestä vastaavat H&R:n Monotube ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja korkeussäädettävät coilover-alustasarja.

Auton hinta uutena on päässyt varusteineen varsin miehiseen lukuun yli 100 000€ hintalapullaan. Uusihankinta-arvon päälle autoon on hankittu huippulaadukkaat varusteet korisarjoineen ja sisustan verhoiluineen. Auton rakentamisen laadukkuudesta kertoo auton pääsy alan suosituimpaan Tuning.fi -lehteen. Myynnissä olevaa autoa käsittelevän artikkelin löydät Tuning.fi vuoden 2010 yhdestä ilmestyneestä lehdestä. Auto on käynyt myös harrasteautonäyttelyissä niin Suomessa, kuin ulkomailla. Tämä auto on monen auton omistajan makuun lähes täydellinen. Siitä olemme varmoja että sillä liikkuessa ei tarvitse ajoa hävetä missään tilanteessa. Joskin kääntyviä katseita et autolla valitettavasti pääse piiloon – sori vaan.

Auton teknistä kuntoa on ylläpidetty ja vaalittu omistajan taholta. Siitä osoituksena täysin kattava huoltokirja. Korostettakoon että kyseessä on todellakin aito Suomi-auto, joka tilattuine varusteineen ja investointineen ajomukavuuteen ja ulkonäköön kertoo että tätä Audia on rakastettu ja pidetty hyvin. Tällaista et toista löydä, joten jos siitä kiinnostuit elä jätä autoon tutustumista huomiselle. AutoTeddy myy nyt siis täysin uniikkia ja ainutlaatuista katseenkääntäjä Audi A5:sta. Mainittakoon vielä että autoon on juuri vaihdettu abs-anturit sekä pyörän laakerit. Autoa myydään nettohintapyynnillä, joten turhat tinkijät älkööt vaivautuko. Autoon voidaan ottaa haluttaessa kuntoturva tms. ennen kaupantekoa.

Tähän Audiin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Audin esimerkki-laskelma: Auton hinta: 35.000,00 euroa. Käsiraha 10%: 3.500,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 627.02 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Jari Selander, AutoTeddy
Puhelin 0451787622
Sähköposti jari.selander@autoteddy.fi

AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa | Autollesi arvoisensa kohtelu – AutoTeddy

Tärkeimmät varusteet

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 300 hv
Vääntö: 590 Nm
CO2-päästöt: 174 g/km
Huippunopeus: 250 km/h+
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 5,9 s
Polttoaineenkulutus:
Kaupunki: 8.3 l/100km
Maantie: 5.7 l/100km
Yhdistetty: 6.6 l/100km

Hinta

35000
Jari Selander
0451787622
jari.selander@autoteddy.fi