BENTLEY CONTINENTAL FLYING SPUR 2007, LNA-995 2017-11-04T11:27:28+00:00

Project Description

BENTLEY CONTINENTAL FLYING SPUR 2007, LNA-995

REK.NO: LNA-995

VUOSIMALLI: 2007

74 000 km

1737,92 €/kk

JOENSUU

Katso kaikki Bentley Continentalin kuvat alta

Lue Bentley Continental Flying Spurin yksilöllinen tarina

Nyt tarjolla todella upea nelivetoinen luksusauto Bentley Continental Flying Spur hyvin varustellun premium-auton hinnalla. Auton vuosimallia 2007, ja sillä on ajettu vain 74.000 kilometriä. Hintaa, 99.000,00 euroa, voi pitää auton ominaisuudet huomioon ottaen varsin kohtuullisena. Auto on katsastettu huhtikuussa 2017 huomautuksitta.

Kuten kuvista ja videoista voi todeta, ulkona on paljon kromia ja mustaa pintaa. Kuvissa näkyy myös autossa olevat lakkavirheet, nämä parhaillaan selvityksessä että miten fiksuin korjata. Liian tehokkaalla pesurilla vedetty ja siksi lakka ilmeisesti irti. Nämä korjataan ennen myyntiä, näin sovittu ja homma siltä osin uuden omistajan kannalta OK.

Mainitsemisen arvoinen on myös Mansory-lisävarustepaketti, jonka mukana autossa on kivannäkönen korisarja, putken päät, vanteet ym. Lisäksi auton kontti toimii sähköllä ja luksustunnelmaa lisää imuovet. Kuljettajan ovessa häiriö tällä hetkellä (ei ime mutta toimii muuten tottakai), menossa myös selvitykseen syyskuun ensimmäisellä täydellä viikolla (2017).

Sisällä on kermanväriset nahkapenkit. Kaikissa penkeissä lämmitys, ilmastointi sekä hieronta. Takapenkkejä pystyy myös säätämään eteen- ja taaksepäin. Kaikki neljä penkkiä toimii sähköllä, kuten auton upea ohjauspyörä. Autossa nelialueilmastointi, jokaisella paikalla on omat säätimet. Autosta löytyy navigaattori, todella laadukas äänentoistojärjestelmä ja hieno yksityiskohta kojelaudassa: Breitlingin kello. Takaistujille on tarjolla jäätävät jalkatilat – kenties joku limopalvelu löytää tästä kalustoonsa kohtuullisella hinnalla todellisen herkkupalan!

Tätä Bentley Continental Flyingin Spuria liikuttaa (vauhdikkaasti) 6,0-litrainen W12-bensa-twinturbo, jonka huipputeho on 560 hevosvoimaa. Mahtavan vetävä kone, vaikka iso auto onkin! Neliveto on toteutettu torsenilla eli jatkuvaa vetoa joka pyörällä koko ajan. Moottorin jatkeena toimii sulavatoiminen kuusilovinen automaatti, joka vaihtaa täysin ilman nykäisyä myös täydellä kaasulla. Ei siis pienintäkään nyhtäisyä! Kertaakaan.

Alustassa erikoista se että napista säätyy korkeammalle ja matalammalle. Reilussa vauhdissa tämä alkaa laskea itseään aerodynaamisuuden parantamiseksi automaattisesti. Tosi pehmeä ajaa, syö tien töyssyt hienosti.

Autossa on 19 nykyiset Bentleyn orkkis -vanteet, ja näihin n. 2000 km ajetut nastat (käytännössä uudet) ja saman verran rullatut kesärenkaat, nämä myös kuin uudet. Lisäksi mukaan tulee nuo erikseen kuvatut 21 Mansory -vanteet, joissa myös hyväkuntoiset renkaat alla.

Tämä on tuontiauto. Nykyinen omistaja hakenut Virosta. Auton huippukunnon sekä ominaisuudet voi todentaa katsomalla auton kaikki videot, kuvat ja paperit osoitteessa https://autoteddy.fi (tulossa pian)

Autossa on cruise ym. perusvarusteet. Avaimen patteri vaihdettu mutta avainta ei ohjelmoitu. Keyless entry pelaa ja samoin auto lähtee käyntiin ym. normaalisti mutta lukitus ei mene avaimesta. Myös tämä selvityksessä samassa pajassa, missä katsotaan tuo imuovi.

Tähän Bentley:hin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Bentleyn esimerkki-laskelma: Auton hinta: 99.000,00 euroa. Käsiraha 10%: 9900,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 1737.92 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Santeri Ollikainen, AutoTeddy
Puhelin 0451107233

Tärkeimmät varusteet:

  • Säädettävä alusta
  • Nahkasisusta
  • Neljällä paikalla säädettävät, lämmitettävät ja ilmastoidut istuimet
  • Mansory-paketti
  • Imuovet, sähköinen tavaratilan luukku
  • 19- ja 21-tuumaiset alumiinivanteet
  • Huippuäänentoisto
  • Nelialueilmastointi
  • Navigaattori

 

Tekniset tiedot:

Moottoriteho: 560 hv (160 kW)
Polttoaine: bensiini
CO2-päästöt: 423 g/km
Kulutuslukemat (valmistajan ilmoittamat):
Kaupunki: 26,4 l/100km
Maantie: 12,7 l/100km

HINTA

97000

Santeri Ollikainen
045 110 7233
santeri.ollikainen(at)autoteddy.fi