BMW 328i GRAN TURISMO 2015 2017-10-24T17:46:49+00:00

Project Description

BMW 328i F34 Gran Turismo 2015

REK.NO: CTN-349

VUOSIMALLI: 2015

MITTARILUKEMA: 40 000

712.77 €/kk

Katso kaikki BMW 328i Gran Turismon kuvat

Lue tämän BMW 328i Gran Turismon yksilöllinen tarina

 

Tämä lähes uudenveroinen, jopa ylellinen BMW 328i Gran Turismo sopii moneen tarpeeseen. Auto on myyty uutena Suomesta ja on tällä hetkellä kolmannen omistajan hyppysissä. GT ensi näkemältä saattaa vaikuttaa hyvin pienelle ostajakunnalle sopivaksi menopeliksi, mutta onkin todellisuudessa melkoinen ihmeauto, joka yllättää monella osa-alueella. Kyseinen GT on pari vuotta vanha (vm. 2015) ja vasta noin 40 tkm ajettu.

Gran Turismo –korimallissa istut hieman korkeammalla kuin mitä vastaavissa sedan- ja farmarimalleissa, mikä tarjoaa hyvän näkyvyyden autosta ulos. Auton sisätilat ovat hyvin tilavat pitkän akselivälin ansiosta, joten auto sopii erinomaisesti perheillekin tilojen puolesta. Tavaratila on reilunkokoinen ja laajenee suuremmissa kuljetustarpeissa mukavasti takapenkit kääntämällä ja tavaratilan verhon pois nostamalla. Takapenkin istuimien selkänojat ovat kaltevuussäädettävät, mikä tuo takana matkustaville enemmän mahdollisuuksia korjata istuma-asentoa. Tavaratilan käyttöä mukavoittaa sähköinen takaluukku, jonka saat auki kaukosäätimen tai auton sisältä löytyvästä napista.

Liikkumisesta vastaa jouheva 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja tehokas turbomoottori (nelisylinterinen 2.0 turbomoottori, 245 hevosvoimainen), jonka yhdistelmä tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen ja riittävästi puhtia turvalliseen ohittamiseen. Muunneltavilla ajodynamiikkamoodeilla voit säätää auton ajo-ominaisuuksia mukavuuspainotteisesta sporttiseen ajoon. Nykyisellä omistajalla keskikulutus on ollut 8l/100km luokkaa taajama-ajossa ja maantiellä 6-7 l/100km välillä. Näin ollen, kokonaiskulutus on hyvin maltillinen tehoreserviin nähden.

Auton Sport-varustelu näkyy sisäpuolella mm. urheilullisempina etuistuimina, urheilullisena ohjauspyöränä sekä lukuisina muina visuaalisia erikoispiirteinä, punaisen korostusvärin vallitessa verhoilussa. Sport-varustelu näkyy auton ulkopuolella tummasävytteisinä yksityiskohtina eripuolilla autoa mm. tummakromisina pakoputken päätyinä ja auton korin sivuilta löytyvistä mustista ilmanottoaukoista. Gran Turismo –mallin tyylikkään ulkonäön viimeistelee takaspoileri, joka nousee esiin 110km/h:n vauhdissa ja laskee automaattisesti alas 70km/h:n vauhdissa.

Tämän hintaluokan auton varusteisiin kuuluu pimeään aikaan turvallisuutta tuovat Xenon-valot, automaatti-ilmastointi, peruutustutka edessä ja takana sekä Bluetooth handsfree. Pisteenä i:in päälle tästä yksilöstä löytyy panoraamakattoluukku, joka avartaa mukavasti sisätiloja ja avaamalla kattoluukun voit muuttaa tunnelmaa ja äänimaailmaa.

Auto on takavetoinen, jonka ansiosta tiukemmat käännökset onnistuvat nelivetoisia mallisisaria paremmin. Takavetoisuushan ei tarkoita heikkoa etenemisestä ja liukastelua talviaikaan, vaan ajoavustimet huolehtivat tästä yhtälailla kuin etuvetoisissa malleissa. Talvirenkaat ovat nastapintaiset Nokian Hakkapeliitta 8:t Run Flat –rengastyyppiä kuten kesärenkaatkin, missä renkaan rakenne on vahvistettu rengasrikkojen varalta mahdollistaen tilapäisen ajon (max 80 km/h) lähimmälle korjaamolle tai rengasliikkeeseen.

Talviolosuhteita ajatellen, autossa on Defan moottori- ja sisälämmitin, jotka mukavoittavat talvisin liikkeelle lähtöä ja säästävät niin moottoria ja luontoa esilämmityksen ansiosta.

Kyseinen yksilö on huollettu valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Viimeisin huolto on tehty tämän vuoden helmikuussa. BMW Premium Selection takuu on voimassa helmikuuhun 2018 asti tai mittarilukeman saavuttaessa n. 62000 km.

RAHOITUS/VAIHTOMAHDOLLISUUS

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Antti Junttonen, AutoTeddy
Puhelin 0504417555
Sähköposti antti.junttonen@autoteddy.fi

AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa | Autollesi arvoisensa kohtelu – AutoTeddy

Tarkemmat tehdasvarusteet alla olevasta linkistä.

BMW 328i Gran Turismo CTN-349 varustelistaus

Tärkeimmät varusteet

 • Automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Kahdet renkaat (Nokia HKPL 8 nastat talvirenkaina), Run Flat
 • Automaatti-ilmastointi
 • Vakionopeussäädin
 • Peruutustutka edessä ja takana
 • Xenon-valot
 • Sähköinen takaluukku
 • Sport-paketti
  • Urheilullisemmat istuimet
  • Urheilullinen nahkainen ohjauspyörä
  • Sport+ ajodynamiikkamoodi
  • Visuaaliset korimuutokset ulko- ja sisäpuolella
 • Panoraamakattoluukku
 • Automaattisesti tummuva taustapeili
 • Defa moottori- ja sisälämmitin

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 245hv
Kiihtyvyys: 0-100km/h: 6,1s
Maksiminopeus: 250 km/h
CO2-päästöt: 149g/km
Kulutuslukemat (valmistajan ilmoittamat):
Maantie: 5,3 l/100km
Kaupunki: 8,3 l/100km
Yhdistetty: 6,4 l/100km

HINTA

39940
 • Hinta sisältää arvonlisäveron 24% ja toimituskulut pääkaupunkiseudulle.

Antti Junttonen
050 441 7555
antti.junttonen(at)autoteddy.fi