BMW 525D A SEDAN XDRIVE 2009 2017-11-04T23:51:50+00:00

Project Description

BMW 525D A SEDAN XDRIVE 2009

REK.NO: EMJ-961

2009

155000 km

382,28 €/kk

KOTKA

Katso kaikki BMW 525D A SEDAN XDRIVE:n kuvat

Lue tämän BMW 525D A SEDAN XDRIVE:n yksilöllinen tarina

Nyt Autoteddyllä on tarjolla jälleen yksi silmäterä: Merkkiuskolliselta omistajalta erittäin hyvin pidetty nelivetoinen BMW 525d sedan xDrive. Auto on ensirekisteröity helmikuussa 2009, ja on ollut Suomessa samalla omistajalla viimeiset neljä vuotta. Mittarilukema oli kuvaushetkellä hiukan alle 154900km. Autolla on täydellinen merkkihuollon huoltohistoria niin Saksassa kuin Suomessakin ja auton kohtelusta kertoo mm. se, että Suomessa se on pesty aina harjattomassa konepesussa tai käsin. Sen kyllä huomaa maalipinnoista, joissa ei näy tähän ikään normaaleja hentoja, harjan naarmuja.
Tähän yksilöön on tilattu tehtaalta sisustan valoisaksi tekevä, tyylikäs kermanbeige täysnahkasisustus. Sisustan kunto ei juuri uutta häpeä. Verhoilut ovat puhtaat ja ehjät eikä autossa ollut minkäänlaisia hajuja, vaan miellyttävä puhtaan auton tuoksu. Useimmissa tämän ikäisissä autoissa tuntuu lattiaverhoiluun imeytynyt hiekka ja tomu, mutta ei tässä. Ulkoväri on Monacon sininen metalliväri eli väriyhdistelmä on klassinen.
Auton 3-litrainen rivikutonen on höystetty turbolla, ja teholukema on 145 kW. Voima välittyy kaikille neljälle renkaalle 6-portaisen, lähes huomaamattomasti vaihtavan automaattivaihteiston kautta. Vaihteistossa on myös loogisesti g-voimien suunteisesti toimiva käsivalintamahdollisuus. Koeajolla voimalinja toimi suorastaan makeasti: Moottorin matala murina yhdistettynä nopeaan kaasupolkimen vasteeseen ja väkevään vääntöön toi leveän hymyn huulille. 5-sarjan sedan on myös erittäin hiljainen auto ja tämän auton alusta ja rengastus antoi myös hyvän ajomukavuuden. Ohjaus oli sopivan jämäkkä ja tunnokas ja ohjaamon ergonomia on BMW:lle tyypilliseen tapaan erinomainen. Kuljettajan istuimessa ja ohjauspyörässä on riittävät säädöt eri mittaisille kuskeille ja eri mieltymyksille. Istuinosan korkeus ja selkänojan kallistus ovat sähkösäätöiset; etäisyys ja kallistus mekaaniset. Kartturin puolella on vastaavat säädöt ilman kallistusta.
Myös takaistuimella istuinasento on miellyttävä ja etenkin kahdestaan takaistuimella on lokoisat tilat ja kyynärnojan ansiosta mukavat oltavat. Vain jalkatilat voivat käydä niukoiksi, jos sekä edessä että takana istuu pitkäkoipisia henkilöitä.
Sedania ei välttämättä osteta, jos tavaran kuljetus on korkealla prioriteettilistalla. 5-sarjan tavaratila on kuitenkin korkeutta lukuunottamatta erittäin tilava ja selkeän mallinen. Tässä yksilössä on myös lisävarusteinen tavaratilan laajennusmahdollisuus: takaistuinten selkänojat voi kaataa tavaratilasta käsin 2/3- ja 1/3-suhteessa tai kokonaan. Suksille, kalastusvavoille tai muulle pitkälle tavaralle on myös suksiluukku. Tavaratilan voi avata käsiään likaamatta myös avaimen kaukosäätimellä ja luukun sisällä on kahva, josta tempaisemalla luukun saa myös kiinni sotkematta käsiään loskaan tai muuhun likaan.
Väkevän moottorin ja nelivedon turvin auto toimisi hyvin myös vetoautona, ja autossa onkin jälkiasennettu vetokoukku tähän tarpeeseen. Koukun kunnosta päätellen sen käyttö on ollut vähäistä.
Autosta löytyvät ikään ja ajomäärään nähden pienet kosmeettiset virheet (kts. kuvat) on mahdollista hoitaa pois nykyisen omistajan toimesta kohtuuhintaan, jos seuraava omistaja on vielä tarkempi auton kunnosta kuin nykyinen. Nykyomistajalla on hyvät suhteet alan ammattilaisiin.
Jos siis haluat hyvin varustellun, hyvin pidetyn ja miellyttävän matkakumppanin täynnä ajamisen iloa, tässä hintaluokkansa paras yksilö Suomessa. Tervetuloa ostoksille!
Katso auton koko varustelista:

VAIHTOMAHDOLLISUUS, RAHOITUS 2,9% KOROLLA

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Lasse Laitinen, AutoTeddy
Puhelin 0509754003
Sähköposti lasse.laitinen@autoteddy.fi

AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa | Autollesi arvoisensa kohtelu – AutoTeddy

Tärkeimmät varusteet

 • Neliveto
 • Nahkainen sport-ohjauspyörä
 • Avaimeton kulku (Comfort Access)
 • Imuovet (Soft Close)
 • Läpilastausjärjestelmä
 • Mukitelineet
 • Pysäköintitutkat eteen ja taakse
 • Xenon-valot
 • Vakionopeussäädin jarrutoiminnolla
 • Professional-navigaattori
 • USB-audioliitäntä
 • Bluetooth-toiminto puhelimelle
 • Istuinlämmitys etuistuimilla
 • Irrotettava vetokoukku
 • Kahdet renkaat aluvanteilla
 • Lohkolämmitin sisäpistokkeella ja sisätilan lämmittimellä
 • Vetokoukku
 • Huoltokirja

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 197 hv
Vääntömomentti: 400 Nm
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 7,9 s
CO2-päästöt: 183 g/km
Polttoaineenkulutus ( l /100 km):
Yhdistetty 6,9
Maantie 5,6
Kaupunki 9,1

Hinta

19800
Lasse Laitinen
0509754003
lasse.laitinen@autoteddy.fi