FORD MONDEO 1,6 TDCI 115 TREND WAGON 2015 2017-10-16T11:09:52+00:00

Project Description

FORD MONDEO 1,6 TDCi 115 Trend Wagon 2015

REK.NO: CTO-544

VUOSIMALLI: 2015

MITTARILUKEMA: 62000

400,33 €/kk

SIPOO

Katso kaikki Ford Mondeon kuvat

Lue tämän Ford Mondeon yksilöllinen tarina

Oletko kuullut sanonnan, että Fordin omistettuasi on taivaspaikka varattu. Nykypäivänä voidaan todeta, että ajaessasi Ford Mondeolla voit kuvitella olevasi jo autoilun taivaassa, ilman odottelua sinne pääsystä. Mondeo on kookas auto ja erittäin hyvä ajettava, ajajan auto sen varsinaisessa merkityksessään.

Odotukset Ford Mondeosta oli suuret ennen autoon kuskin paikalle istumista. Kuten voi saksalaiselta auton valmistajalta odottaa niin kuljettajan paikka oli täysin odotusten mukainen. Kuljettajan näkökulmalta on tilaa varattu kiitettävästi joka suuntaan ja hallintalaitteet ovat hyvin ja loogisesti saatavilla. Istuin tarjoaa erittäin hyvän tuen ennen säätöjä ja säätöjen kanssa siitä saa lähes täydellisen. Ford Mondeota on pidetty monesti pitkien matkojen ajettavuuden ja ajomukavuuden referenssikohteena. Niinpä on sanomattakin selvää, että matka- ja ajomukavuus on taattua laatua ja auto taittuu loistavasti myös mutkateillä.

Kyseessä oleva Ford Mondeo on korimalliltaan wagon, joka on kyseisen merkin ja mallin osalta varmasti myös käytettynä kysytyin ja halutuin korimalli. Takapenkkiläisen osalta kelpaa Mondeossa myös matkustaa. Kahdelle varsinkin on hyvin tilaa ja tilaa löytyy tavaratilasta hulppeasti suuremmankin perheen käyttötarpeisiin. Uskaltaisin väittää, että kolmen lapsen turvaistuimet saadaan takapenkille sopimaan ja myös lastenrattaat, jos kahdetkin sopii varsinkin hieman purettuna hyvin tavaratilaan kyytiin.

Myynnissä oleva Mondeo Wagon on tyylikäs ja erittäin hyväkuntoinen perhefarmari ilman turhia krumeluureja ja hifistelyvarusteita. Kaikki tarvittava autosta löytyy ja mikä tärkeintä, autoa on pidetty ja huollettu hyvin, joka takaa autolle paljon huolettomia kilometrejä. Auto on varustettu polttoainelisälämmittimellä, jota ei ole kuitenkaan varustettu toimimaan esilämmittimenä. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin tarjoaa lisälämmitystä nykyisellään ainoastaan ajon aikana. Auto on kuitenkin varustettu Defan moottorilämmittimellä, jolla esilämmitys hoidetaan. Erikoista sinänsä on, että auton talvirenkaat ovat varustettu erikoisvantein, jotka tuovat autolla kaivattua premium-ulkonäköä.

Myynnissä oleva Mondeo on varustettu tilapäisvarapyörällä, joka varmistaa osaltaan nopean matkan jatkamisen. Takakontin kuormatilavuudet ovat perusasennossaan 500 litraa ko. Wagonin osalta. Selkänojan kippaaminen tuo todella paljon lisää tavaratilaa, kuten kuvista ja videoista on nähtävissä. Voimme lämpimästi suositella tästä erittäin hyväkuntoista ja varmasti markkinahintaista suosikkifarkkua.

Tähän Fordiin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Ford Mondeon esimerkki-laskelma: Auton hinta: 21.940,00 euroa. Käsiraha 10%: 2194,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 400,33 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Harri Sutinen, AutoTeddy
Puhelin 0505875039
Sähköposti harri.sutinen@autoteddy.fi

Tärkeimmät varusteet

 • Kahdet renkaat (talvirenkaat alumiinivanteilla ja kesärenkaat teräsvanteilla)
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin (ei esilämmitystä)
 • Defa moottorilämmitin
 • Kaksoisautomaattinen ilmastointi
 • Kuljettajan istuimen manuaalisesti säädettävä ristiselän tuki,  istuin 6 suuntaan manuaalisesti säädettävä
 • Takaistuimet 60/40 suhteessa jaettava selkänoja
 • Rengaspaineen tunnistusjärjestelmä
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin
 • Ford Easy Fuel – Korkiton polttoaineen tankkausjärjestelmä
 • Optimaalisen vaihteenvaihdon merkkivalo
 • Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat
 • Lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävät pesimien suuttimet
 • Radio/CD 4 näyttö, 8 kaiutinta, USB-liitäntä, Radio/CD
 • Ajovalot – Halogeeniprojektorivalot, päiväajovalot
 • LED-valot takana

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 115 hv
Vääntömomentti: 270 Nm
CO2 -päästöt: 114 g/km
Polttoaineenkulutus ( l /100 km):
Yhdistetty 4,3
Maantie 4,0
Kaupunki 4,9

Viimeisin huolto keväällä 2017, takuu voimassa helmikuun 2018 asti

Hinta

19990
Harri Sutinen
050 587 5039
harri.sutinen@autoteddy.fi