MITSUBISHI OUTLANDER 2,2 DI-D INSTYLE NAVI AT 4WD 7P BUSINESS 2014 2017-10-17T12:58:25+00:00

Project Description

Mitsubishi Outlander 2,2 DI-D Instyle NAVI AT 4WD 7P Business 2014

REK.NO: FLK-823

VUOSIMALLI: 2014

MITTARILUKEMA: 106000

539,19 €/kk

Katso kaikki Mitsubishi Outlanderin kuvat

Lue Mitsubishi Outlander:n yksilöllinen tarina

AutoTeddy konseptia miettiessämme kaiken keskiössä oli totta kai auto itsessään. Mietimme että mihin hintaposiointiin tai kuntoryhmään haluamme tarkentua ja millainen kaiken palvelulupausten, myynnin keskiössä oleva ihanneauto käytännössä olisi? Paperilla kirjoittaessa on helppo sanoa, että haemme valioyksilöä, jota on pidetty lämpimässä ja tuuletetussa tallissa ja sitä on varottu viemästä mihinkään vaarallisiin paikkoihin, jotta vältyttäisiin naarmuilta ja lommoilta. Autolla olisi siis käytännössä ajettu vain saaressa ja pidetty erakkona olevan omistajan tarkassa huomassa.

Käytännön tasolla tämä on varsin haastavaa, sillä auton käyttöolosuhteisiin vaikuttavat paljon muut, kuin omistajaan liittyvät asiat. Aina kolariltakaan ei voi välttyä, jos jää jonkun muun päälle ajamaksi. Harvemmin autoa myöskään pihakoristeeksikaan ostetaan. Niin sanoin harvoin…

AutoTeddyllä myynnissä oleva Mitsubishi Outlander on palvelukonseptimme näkökulmalta oiva esimerkki, miten autoa oikeasti pidetään hyvin. Väittäisin, että tämä ei ole edes välttämättä tavattoman poikkeuksellista auton pitämistä. Valtavassa auto- ja ihmismäärässä useimmat pitävät autoa sitten täysin toisella tavalla. Siitä sitten kerrotaan joskus oma tarinansa. Näiden hyvin autoaan vaalivien ryhmä on valitettava vähemmistö, jonka löytämiseen tarvitsemme juuri teidän autoaan hyvin pitävien tietoisuuden. Me AutoTeddyssä haluamme löytää nämä autoaan vaalivat ja rakastavat auton omistajat, jotka kulkupeliään myytäessä haluaa huolenpidolleen myös rahallista vastinetta – parempaa hintaa autostaan!

Niin mitäkö konkreettisesta hyvin autoaan pitävä tekee toisin? Mistäkö aloittaisin…? Ehkä parhaista yksityiskohdista juuri myyntiin tulleen Mitsubishin osalta. Myyntiin tulleen auton kaikkien valojen ulkopinnat ovat suojattu läpinäkyvällä kalvolla, joka suojelee pintoja kiveniskuilta (edessä ja takana). Autoa on huollettu säännöllisesti ja mm. oven välit olivat uutuuttaan kiiltävät. Puhumattakaan että kaikki kynnyskotelon näkyvät pinnat on uudesta saakka olleet suojattuna. Toki nämä pinnat saadaan autofiksissä kiiltäväksi ja puhtaaksi, mutta että ne ovat sitä ajossa olevassa autossa on sitten taas eri juttu. Autoa tarkastellessani en löytänyt siitä naarmuja tai lommoja, tai pienintäkään painaumaa. Ulkoa ja sisältä katsottaessa et uskoisi, että autolla on kuitenkin ajettu jo 106 000 km. Tämä monessa muussa tapauksessa riittäisi jo monen auton kunnon turmioksi.

Ihmettelin asiakkaalle, kuinka auto voi olla näin hyvässä kunnossa ja koriltaankin niin virheetön? Eläkkeelle jäänyt taksiyrittäjä hymyili minulle ja kertoi tarkoin varjellun salaisuuden. Hän avasi tallinovensa ja näytti suuren vesikiertoisen teollisuuslämpöpuhaltimen ja kertoi tämän olevan autojensa kunnon salaisuus. Lämmin ilma, vahvan ilmankierron kanssa kuivattaa märän ja lumisenkin auton nopeasti. Toki tämä ei sinänsä täysin riitä kunnon perusteluun, mutta siihen lisättynä 42-vuoden ja miljoonien kilometrien kolaroimattomien ajo- työkokemuksen huomaa ja näkee autosta. Auto on alkuperäisessä, uudessa kunnossaan ilman kolarikorjauksia ja kolhuja. Ei auto hyvällä pidolla pääse edes huonoksi.

Me autoalan ammattilaiset osa-alueillamme tiedämme ja tunnemme niin autot kuin niiden ajajat. Jos uskot uudenlaiseen autokauppiaaseen niin tätä kauemmaksi älä lähde kalaan, jos hakusessa on vuosimallin 2014 ja 106tkm ajettu Mitsubishi Outlander 2.2DI-D Instyle Navi AT 4wd 7p Business.

Tähän Mitsubishiin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Mitsubishin esimerkki-laskelma: Auton hinta: 29.940,00 euroa. Käsiraha 10%: 2994,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 539,19 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Harri Sutinen, AutoTeddy
Puhelin 0505875039
Sähköposti harri.sutinen@autoteddy.fi

Tärkeimmät varusteet

 • Navigointi
 • Peruutuskamera
 • Nahkasisusta
 • Vakionopeudensäädin
 • Xenon-valot
 • 7-paikkaisuus
 • Sähkötoiminen takaluukku
 • Kiinteä akkuvahti
 • Tummennetut takalasit
 • Tuulilasin alareunan lämmitys
 • Etutörmäysvaroitin
 • Kaistavahti
 • Ylinopeusvaroitin

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 150 hv
Vääntömomentti: 360 Nm
CO2-päästöt: 154 g/km
Huippunopeus: 190 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 11,0 s
Polttoaineenkulutus ( l /100 km)
Yhdistetty 5,8
Maantie 5,1
Kaupunki 7,1

Hinta

29240
Harri Sutinen
050 587 5039
harri.sutinen@autoteddy.fi