NISSAN X-TRAIL DCI 130 BUSINESS 360 2WD XTRONIC 7P 2015 2017-11-04T21:59:51+00:00

Project Description

NISSAN X-TRAIL DCI 130 BUSINESS 360 2WD XTRONIC 7P 2015

REK.NO: FLO-548

VUOSIMALLI: 2015

51000 km

539.19 €/kk

NURMIJÄRVI

Katso kaikki NISSAN X-TRAIL:n kuvat

Lue tämän NISSAN X-TRAIL:n yksilöllinen tarina

Voiko hyvää enää parantaa tulee aika-ajoin mieleen hyviksi ja myyntihiteiksi osoitettujen automerkkien ja -mallien osalta? Nissan Qashqai on vuodesta toiseen ollut Suomessa myyntitilastojen kärkisijoilla ja se ei ole ihme, sillä auto monessakin suhteessa suomalaiselle perheelle hyvä auto. Autossa on tilaa, turvallisuutta, hyvät ajo-ominaisuudet ja ennen kaikkea luotettavuutta. Nissaneita ja yleensä japanilaisia autoja harvemmin tarvitsee pajalla seisottaa.

Niin kysymykseen että voiko hyvää enää parantaa? Nissanin tapauksessa kyllä voi. Sillä Nissan toi suosikin Qashqai rinnalle isovelimallin X-Trailin, joka muotokielellään puhuttelee myös molempien segmenttien ostajia. Jos haluat lisää tilaa ja erityisesti yhden penkkirivin lisää niin valintasi on X-Trail.
AutoTeddyllä on nyt myynnissä erittäin kattavasti varusteltu Nissan X-Trail ja vielä seitsemän paikkaisena. Auton lisäpenkkirivi voidaan kätevästi kaataa lattiatasoon ja siten saada autoon rutkasti lisää tavaratilaa.

Auto on niin ulkoiselta-, kun sisäiseltä kunnoltaan uudenveroinen. Tästä takuuna on auto varustettu täydellisellä merkkiliikkeen huoltokirjalla. Viimeisin huolto autoon on tehty 06/2017. Autossa on myös tehdastakuu vielä voimassa. Auto on varustettu 1.6-litraisella turbodiesel moottorilla ja Xtronic automaattivaihteiston yhdistellä, jotka kuljettavat autoa varsin mallikkaasti. Auto on varustettu tummennetulla ja sähköisesti avattavalla panorama-lasikatto aurinkosuojalla.

Autoala on tuonut uusiin autoihin paljon uusia innovaatioita niin ajamisen helppouteen, että turvallisuuteen. Nissanin X-Trailin tapauksessa tämä tarkoittaa peruutuskameraa värillisellä LCD-näytöllä, joka helpottaa auton pysäköimistä. Lisäksi autossa on etu- ja takapuskuriin upotetut pysäköintitutkat. Tarvittaessa auto avustaa kuskia pysäköinnissä älykkään pysäköintiavustimen ja autoa tarkkailevan Around View Monitor -kamerajärjestelmän avulla.
Turvallisuutta autossa parantavat varusteet kuten liikkuvien kohteiden tunnistusjärjestelmä, liikennemerkkien havainnointi, kaistavahti, peräänajovaroitin automaattisella hätäjarrutustoiminnolla ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Jos nämä eivät vielä tarpeeksi pidä kuljettajaa ruodussa niin auto tarkkailee lisäksi kuljettajansa vireystilaa valvontajärjestelmän avulla.

Tähän Nissaniin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Nissanin esimerkki-laskelma: Auton hinta: 29.940,00 euroa. Käsiraha 10%: 2994,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 539,19 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Harri Sutinen, AutoTeddy
Puhelin 0505875039
Sähköposti harri.sutinen@autoteddy.fi

Tärkeimmät varusteet

 • 7-paikkaisuus
 • Panoraamakattoluukku
 • Mäkilähtöavustin
 • Aktiivinen pidonhallinta, aktiivinen moottorijarrutus ja korinvakautusjärjestelmä
 • Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin, ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin ja EBD, Sähköinen käsijarru
 • Sähkötoiminen takaluukku
 • Matkapuhelimen hands free -toiminto Bluetooth®-yhteyden avulla
 • Värillinen Advanced Drive – Assist Display (ADAD) -näyttö, Integroitu NissanConnect -navigointi- ja -äänijärjestelmä, (DABjärjestelmä)
 • USB-liitäntä ja iPod®-yhteys, AUX-liitäntä, MP3-yhteensopiva CD-soitin
 • Älyavainjärjestelmä moottorin käynnistyspainikkeella
 • 6:4 jaettu taittuva ja kallistettava 2. istuinrivi, Liukuva 2. istuinrivi, Takana keskellä kyynärnoja (ja 2 mukitelinettä), Suhteessa 1:1 jaettu tasaiseksi taittuva 3. istuinrivi, Takana ELR-kolmipisteturvavyöt, Kaksi ISOFIX-lastenistuimen kiinnityskohtaa takaistuimissa, Takaovien lapsilukot

Hinta

28440
Harri Sutinen
0505875039
harri.sutinen@autoteddy.fi