PORSCHE PANAMERA 3.0 V6 S E-HYBRID 2014 2017-11-06T13:36:11+00:00

Project Description

Porsche Panamera 3.0 V6 S e-hybrid 2014

REK.NO: VZA-606

VUOSIMALLI: 2014

MITTARILUKEMA 70 500 km

1581,70 €/kk

Katso kaikki Porschen Panameran kuvat

Lue tämän Porschen Panameran yksilöllinen tarina

Jos autoihmisten kanssa keskustelee ja kysyy mikä on jokaisen autofanin haaveiden must, niin vastaus on totta kai Porsche. Tämä on juuri se merkki, joka täytyy joskus omistaa ja ajaa, jotta on ansainnut paikkansa automiesten maailmaan. Se, mikä merkissä viehättää niin suomalaisia, kuin muiden maiden asiakkaita on selvää. Ajattomat muodot ja vahva brändi viehättävät vuodesta toiseen. Porschen omistajan ei tarvitse pelätä autonsa muotojen muuttumista muotivillitysten mukana. Autojen tinkimätön laatu, kestävyys ja muotoilu ovat arvoja, joka puhuttelee kovintakin automiestä niin maailmalla, kuin Suomessa.

Ainut mikä suomalaisia haaveilijoita ja ostajia maassamme estää ko. merkkiä omistamasta on valtiomme raskas verotus autojen suhteen. Onneksemme autovalmistajat ovat vastanneet haasteeseen ja yhä etenevässä määrin päästöihin perustuvien veromääritteiden päihittämisessä.

Tämän AutoTeddyllä myynnissä olevan Porschen eli Possen tapauksessa tämä tarkoittaa hybriditekniikkaa, jolla ollaan saatu auton ilmoitettuja päästölukemia tiputettua maltillisella tasolla. Hybridin tapauksessa puhutaan siis polttomoottorin ja sähkömoottorin kombinaatioista, jolla pystytään optimitilassa säästämään polttoaineen kulutusta ja sitä kautta laskeman laskennallisten päästöjen että raskaan verotuksen aiheuttamista.

Jos totta puhutaan niin todellista Porsche fania ei auton polttoainekulutuksen ja tai minkään muunkaan käyttömaksun summat kiinnosta, vaan nautinto minkä auton rattiin pääseminen suonissa saa virtaamaan vie vankkumattommankin ”ilmastonsuojelijan” muihin atmosfääreihin tuntemuksissaan.

Tällaisten autojen osalta ei puhuta pääsemisestä paikkaan A:asta B:hen, vaan nautitaan jokaisesta kilometristä, minkä auton kanssa pääsee viettämään housut jalassa. Nämä autot myydään niiden todellisille faneille, jotka tietävät niiden jokaisen omistajan saamat sydämen sykkeet ja ylpeyden tunteen, jonka saa aikaan, omistaessa jotain niin tunnettua ja arvostettua.

Jokaisen suomalaisen ja todellisen autofanin on koettava tämän auton ainutlaatuisuus, jokaisen kilometrin ja jokaisen kulutetun bensalitran osalta. Tämän auton osalta voit tuntea myös syyttömyyttä seuraavien sukupolvien elinolosuhteiden säästämisestä, sillä tämän auton osalta saat synninpäästön myös kateuttaan ympäristösuojeluseikkoihin perustuvien syytteiden osalta.

Tervetuloa tutustumaan autoaan rakastaneen silmäterään, jonka myynnille ei riitä yhtään sen vähempää, kuin suomalaisten sydämiin laulaneen Jari Selanderin hellään huomaan antautuminen.

SAATAVISSA RAHOITUS KAUTTAMME: https://autoteddy.fi/rahoitus/

Tähän Porscheen, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Porsche Panameran esimerkki-laskelma: Auton hinta: 90.000,00 euroa. Käsiraha 10%: 9.000,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 1.581,70 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Jari Selander, AutoTeddy
Puhelin 0451787622
Sähköposti jari.selander@autoteddy.fi

AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa | Autollesi arvoisensa kohtelu – AutoTeddy

Tärkeimmät varusteet

 • Xenon-ajovalot
 • Adaptiivinen vakionopeussäädin
 • Sähkösäätöiset istuimet, muistilla
 • Navigointi
 • Sähköinen takaluukku
 • Nahkasisusta
 • Peruutuskamera
 • Kattoluukku
 • Avaimeton käynnistys
 • Pysäköintitutka edessä ja takana
 • Katso kaikki Porschen varusteet:

PORSCHE PANAMERA 3.0 V6 S E-HYBRID 2014 varustelista

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 333 hv (yhdistetty teho 416 hv sähkömoottorin kanssa)
Vääntömomentti: 590 Nm
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 5,5 s
Maksiminopeus: 270 km/h
Yhdistetty polttoaineenkulutus (l/100 km): 3,1

Kaikki huollot tehty Porschella

Hinta

90000

Jari Selander
045 178 7622
jari.selander@autoteddy.fi