SKODA OCTAVIA COMBI 1.4 TSI 2013 2017-11-06T17:55:31+00:00

Project Description

SKODA OCTAVIA COMBI 1.4 TSI 2013

REK.NO: FLG-709

VUOSIMALLI: 2014

60500 km

388,18 €/kk

ESPOO

Katso kaikki Skoda Octavian kuvat

Lue tämän Skoda Octavian yksilöllinen tarina

Suomen kansa ei voi olla väärässä; Skoda Octavia on hyvä auto ja sopii luotettavaksi kulkupeliksi lähes jokaiselle autoa tarvitsevalle. Useamman vuoden ajan Skoda Octavia on ollut Suomen myydyimpien autojen kärkisijoilla. Nykyinen korimalli on pysynyt muuttumattomana neljän vuoden ajan, tosin ilmeeseen tehtiin pieni viilaus ns. keskimatkan päivityksessä keväällä 2017. Suosittua ja erittäin hyvin myytyä mallia on haluttu muuttaa maltillisesti, jonka takia malli säilyy modernina ilmestyksenä myös tulevaisuudessa.

Perheelliselle auton monimuotoiset käyttömahdollisuudet ja runsaat tilat tuovat yllätyksen. Auto ei näytä ulkoapäin niin tilavalta kuin se todellisuudessa on. Takamatkustajille on kokoluokassa todella väljät jalkatilat, viemättä tilaa kuitenkaan tavaratilasta. Tavaratila yllättää monen autoon tutustujan, koska se on sekä pitkä että syvä. Se pesee isolla koollaan jokaisen C- ja D-segmentin auton (ns. Golf- ja Mondeo-kokoluokat).

Sukujuuret pohjautuvat vahvasti Volkswagen-konserniin, jonka takia Skoda tarjoaa viimeisintä tekniikkaa niin moottori  kuin vaihteistopuolella. Tämän myynnissä olevan auton tapauksessa massasta poiketen, on auto varustettu manuaalivaihteistolla ja tehokkaalla 140hv TSI-bensiinimoottorilla joka tässä sukupolvessa toimii luotettavasti ja taloudellisesti. Yhdistelmä antaa perheautolle tarvittaessa varsin maukkaan kiihtyvyyden (8,0 s 0-100 km/h) kulutuksesta tinkimättä. Pihi kuljettaja voi omalla vaihteiston käytöllään vaikuttaa paljon kulutukseeen, sillä nykyauto kulkee nollakulutuksella ainoastaan moottorijarrutustilanteessa.

Autossa on hyvä varustelu, mm. vakionopeussäädin, automaatti-ilmastointi, avaimenton järjestelmä, sähköllä toimiva takaluukku, laadukas äänentoistojärjestelmä (Skodan oma), ajovaloautomatiikka sekä törmäyksestä varoittava ja tarvittaessa sen estävä järjestelmä, joka toimii tutkalla. Näiden varusteiden arvon ja olemassa olemisen huomaa vasta muutamien läheltä piti tilanteiden jälkeen.

Olemme AutoTeddyllä onnellisia siitä, että voimme tarjota asiakkaille näin huolella ja arvostuksella pidettyä autoa. Tämän auton ostaja voi luottaa siihen, että luotettavia kilometrejä on tällä autolla edessä, ja paljon.

Kuvista ja videoista voi todeta, että autoa on pidetty vaalien. Tämä kyseinen yksilö on toiminut elokuussa 2013 tehdyn käyttöönoton jälkeen ensimmäiset kolme kuukauttaa maahantuojan Helkama-Auton palveluksessa. Sen jälkeen nykyinen omistaja on ostanut auton suoraan maahantuojalta itselleen ja pitänyt sitä kuin kukkaa kämmenellä. Auto erittäin siisti, ajossa uudenveroinen ja siinä on täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja sekä merkkihuollon myöntävä Skoda-ajoturva 8.9.2017 saakka. Lisäturvaa ja huolettomia kilometrejä uudelle omistajalle takaa Nettiauton kautta otetty IF Kuntoturvavakuutus. Viimeisin öljynvaihtohuolto autolle on teetetty 18.7.2017.

Tähän Skodaan, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Skodan esimerkki-laskelma: Auton hinta: 21.240,00 euroa. Käsiraha 10%: 2124,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 388,18 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa. Ole ystävällisesti yhteydessä: Antti Liinpää, AutoTeddy, puhelin 0503365707 ja sähköposti antti.liinpaa@autoteddy.fi

AutoTeddy – Suomen rehellisintä autokauppaa | Autollesi arvoisensa kohtelu – AutoTeddy

Tärkeimmät varusteet

 • Manuaalivaihteisto, 6-vaihteinen
 • Elegance-varustetaso
 • Vakionopeussäädin
 • Törmäyksenestoavustin
 • Sähkötoiminen takaluukku
 • Automaatti-ilmastointi
 • Avaimeton keskuslukitus ja käynnistys
 • Tummennetut takalasit
 • Tavaratilan verkkosarja
 • Bi-Xenon-valot, päiväajovalot, automaattiset kaukovalot
 • Pysäköintitutka edessä ja takana
 • Sadetunnistin
 • Ajotilan valinta (Sport, Eco & normaali)
 • Defa moottori- ja sisälämmitin
 • Juuri huollettu, 18.7.2017

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 140 hv
Vääntö: 250 Nm
Kiihtyvyys: 0-100km/h: 8,0s
Maksiminopeus: 212 km/h
CO2-päästöt: 121 g/km
Kulutuslukemat (valmistajan ilmoittamat):
Yhdistetty: 5,3 l/100km
Maantie: 4,6 l/100km
Kaupunki: 6,5 l/100km

Hinta

19900
 • esim. 388,18 €/kk
Antti Liinpää
0503365707
antti.liinpaa@autoteddy.fi