VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 1.6 TDI HIGHLINE 2014 2017-11-06T12:45:40+00:00

Project Description

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI Highline 2014

REK.NO: LNB-184

VUOSIMALLI: 2014

MITTARILUKEMA: 70000

348.26 €/kk

Katso kaikki Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI Highlinen kuvat

Lue tämän Volkswagen Passat Variantin yksilöllinen tarina

Tämä vähän ajettu ja runsaalla varusteilla höystetty manuaalivaihteinen Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI Highline vuodelta 2014 tarjoaa runsaasti tilaa sekä taattua saksalaista ajettavuutta ja laatua.

Kyseinen yksilö omaa hieman erikoisemman historian, joka aiheuttaa monilla epäluuloja, mutta aivan turhaan. Tämän kohdalla puhutaan kaksikilpisyydestä ja sen aiheuttamasta leimasta.

Kerrotaan siispä tämän yksilön tarina, jotta jokainen ymmärtää ettei kaksikilpinen tarkoita välttämättä mitään huonoa. Tämän kohdalla auton maine on ”pilattu” kaksikilpisyydellä. Joku saa hyvän auton, jos ymmärtää sen kohtalon ja oikean arvon.

Auto ei ole ollut lunastukseen johtavassa tapahtumassa kolaritilanteessa, vaan kyse on puun kaatumisesta auton päälle siten, että yksikään ikkuna ei ole mennyt rikki, eikä yhtään korin osaa ole korvattu tämän johdosta. Autossa on ollut hyvin kattava täysarvovakuutus.

Nyt kun jokainen ymmärtää auton historian, niin voidaan kertoa kaikki herkulliset yksityiskohdat. Autohan on vasta noin 70 tkm ajettu, mikä ei ole 105 hevosvoimaiselle 250 Nm vääntävällä dieselmoottorille vasta kuin sisäänajokilometrit. Tämä yhdistettynä 6-vaihteiseen manuaalilaatikkoon, on edessä lukemattomia ajokilometrejä tiedossa. Pienestä litratilavuudesta huolimatta, moottori on hyvin riittävä tämän kokoiseenkin koriin. Täytyy kehua etenkin moottorin alavääntöä, mikä takaa miellyttävät liikkeellelähdöt ja alhaiset kierrosluvut vaihteiston kanssa kovemmassakin ajonopeudessa. Autosta löytyy taloudelliseen ajoon ohjaava vaihteen vaihtamisen ilmaisin mittaristo, mikä ainakin omaan ajotyyliin tulisi tarpeeseen tähdätessä matalimpia kulutuslukemia.

Ulkoisesti autohan on hyvin moderni eikä eroa viimeisimmästä korimallista kovin merkittävästi. Autossa on muutama käytön aikana tullut kauneusvirhe takapuskurissa ja oikeassa takalokasuojan kaaressa. Passatissa on tyylikkäät led-valoilla kehystetyt xenon-valot kaarrevaloilla ja takana led-tekniikalla toteutetut takalyhdyt. Autossa on ympäriinsä sävylasit ja takalaseissa tehdastummennetut.

Varusteita autosta löytyy varmasti riittävästi erilaisiin tarpeisiin. Autosta löytyy vakionopeudensäädin, navigointi, parkkitutkat edestä ja takaata sekä pysäköintiavustin, joka pysäköi tarvittaessa sinun puolestasi. Navigoinnin lisäksi audiosta löytyy liitäntöjä musiikin soittoa varten kuten SD-korttipaikka, AUX-liitäntä ja hansikaslokerosta USB-liitäntä.

Talvikäyttöä ajatellen, Passatista löytyy tehdasasenteinen polttoainekäyttöinen lämmitin, joka on ajastettavissa ajotietokoneen kautta ja kytkettävissä päälle erillisestä kauko-ohjaimesta esimerkiksi kotoa käsin aamukahvin äärestä (max. 1 km esteetön yhteys). Hyvän viihtyvyyden kuljettajan paikalla takaa monisäätöinen Ergo-istuin ja automaattinen kaksialueinen ilmastointi (kuljettajalla ja apukuljettajalla omansa).

Kenelle tämä sitten sopii? Autohan yksi myydyimmistä Suomen automalleista, joten kansa tietää tämän istuvan hyvin monelle suomalaiselle ja heidän tarpeeseensa. Tilojen puolesta tämä on mainio niin perheille (ISOFIX-kiinnitys laitimmaisilla paikoilla) ja kuljetustilaa tarvitsevalle.

Tähän Volkswageniin, kuten kaikkiin AutoTeddyn välittämiin autoihin, on tarvittaessa mahdollista saada rahoitus. Tässä Volkswagenin esimerkki-laskelma: Auton hinta: 18.940,00 euroa. Käsiraha 10%: 1894,00 euroa. Luottoaika: 60 kk. Kuukausierä 348.26 euroa. Meidän kauttamme autolle on mahdollista saada rahoitus myös ilman käsirahaa.

Ole ystävällisesti yhteydessä:
Antti Junttonen, AutoTeddy
Puhelin 0504417555
Sähköposti antti.junttonen@autoteddy.fi

Tärkeimmät varusteet

  • Navigointi
  • Manuaalivaihteisto
  • Pysäköintitutka edessä ja takana
  • Pysäkointiavustin
  • Kuljettajan Ergo-istui
  • Webasto kaukokäytöllä
  • Kaksialueinen automaatti-ilmastointi
  • Xenon-valot
  • Kaarrevalot
  • Vakionopeudensäädin

Tekniset tiedot

Moottoriteho: 105 hv
Vääntömomentti: 250 Nm
CO-päästöt 116 g/km
Polttoaineenkulutus ( l /100 km)
Yhdistetty 4,4
Maantie 4,0
Kaupunki 5,3

Hinta

18940
Antti Junttonen
050 441 7555
antti.junttonen@autoteddy.fi