Myymme autosi, kuin kiinteistövälittäjä asuntosi

Palkkio vasta toteutuneesta kaupasta! 

AutoTeddyn Premium Myyntiapu™ 

Palkkio toteutuneesta kaupasta!

Ammattimainen myynti-ilmoitus, jossa tuodaan rehellisesti esille historia, hyvä kunto, varusteet jne. Videoesittely sisältyy aina Myytiapupalveluun! 

Myyntivälitettäviin autoihin on saatavilla yhtäläiset rahoitus- ja vaihtomahdollisuudet, kuntotarkistukset ja vaihtoautoturvat kuin perinteisestä autoliikkeestä. Mitä kalliimpi, erikoisempi tai harvinaisempi auto, sitä haastavampaa sen myynti itse on. Käytännön myyntikokemus on osoittanut että yli 30 000€ arvoisen auton myyntivälitys tuottaa parhaimmat €määräiset säästöt asiakkaillemme. Hyvän hinnan saamisen esteenä autoliikkeeseen myymisellä on raskas organisaatio ja kustannusrakenne, joka syö suuren osan ostohinnasta. Mitä enemmän autoliike sitoo pääomia ostettavaan autoon sitä enemmän sen pitää saada katetta. Matalan kustannustason välityspalvelumme ansiosta, samme autosta varmasti parhaan hinnan! 

Ota yhteyttä

Avaimet tassuun palveluna sisältää


- Ammattimaisen myyntityön, myynti-ilmoituksen, myyntitekstin, 5-10min esittelyvideo ja kuvat
- Ilmoitus näkyviin AutoTeddy-sivustolle ja Nettiauto.comiin
- Auton noudon ja palautuksen myyntimateriaalin tuottamista varten
- Mahdolliset Autoteddyn koeajot/esittelyt sekä 12 kk ja 20 000 km lisäturvan auton ostajalle (alle 9v ja 180tkm ajetut autot)

Hyödyt


- Säästät aikaa ja vaivaa
- Paras hinta autollesi
- Täysin riskitön. Välityspalkkio vain toteutuneesta kaupasta
- Autosi on käytössä myynnin ajan, pois lukien mahdolliset Autoteddyn koeajoesittelyt

Myyntivälityssopimus voimassa 2-4 kuukautta. Välityspalkkio on 5.9% toteutuneesta kauppahinnasta (sis. vaihtoautoturvan 1.v / 20tkm)Alle 30t€ autosta kysy tarjous!

 

TILAA PALVELU

 

 

Kokemuksia meistä