Tää on se maa jossa voit perse paljaana pilkkoa halkoja landella ja tilata kossua bussilla (Pasi ja Anssi, Tää on se maa). Tämä on myös se samainen maa, jossa maan autoverotuksen rasitukseen haetaan AutoTeddy -kansalaisten hartiapankilla kustannuksiin helpotuksia.
Kaikki emme ole autoalan-, kuin ei myöskään verotuksen asiantuntijoita. Meidän jokaisen velvollisuus on kuitenkin viedä maamme kehitystä eteenpäin, kuten isämme ovat maatamme aikaisemminkin kasvattaneet kuokin ja hartiavoimin. Olemme kaikki vastuussa tästä maasta ja sen tulevaisuudesta. Riippumatta minkä toimialan osalta ja miltä kantilta kantaa otamme asiaan – kehitykseen. Vastaus saattaa löytyä myös asioiden välistä ja uudenlaisella tekemisen mallilla, täysin uudenlaisilla innovaatioilla.

AutoTeddy tekee autokaupan tulevaisuutta tunteilla, rehellisyydellä, läpinäkyvyydellä ja uuden sukupolven osaajilla

Autokaupassa on harvemmin eriytymistä tehty rehellisyydellä ja tai avoimuudella. Puhumattakaan tunteilla, joita se sivutuotteena tuottaa. Se että kumpaan suuntaa tunteita haetaan, tai ennemminkin tuotetaan, on paljolti kiinni liiketoiminnan ehdoista ja tavoista tehdä tulosta. Henkilökohtaisesti en ole hirveästi konseptilla päässyt rikastumaan, mutta sitä enemmän olen saanut tyydytystä tyytyväisistä asiakkaista ja valtavista mahdollisuuksien verkostoista. Uskon että olemme joka tapauksessa AutoTeddy -konseptilla lähestyneet alaa ja tapaa tehdä kauppaa täysin uudenlaisella konseptilla, joka sivutuotteena tuottaa iloa ja tyytyväisyyttä asiakkaissa.
Rehellisille ja vilpittömille karhuveljille tämä uusi liiketoimintakonsepti on antanut mahtavia onnistumisen kokemuksia tehdä pieniä steppejä autoalalla, jotka isossa kuvassa muuttavat alaa paljon enemmän, kuin se itse sitä uskoo.
Uskon vahvasti että teemme koko alalle uutta tulemista myös tulevaisuuden työmarkkinoiden haluttavuuteen. Uusi konsepti luo mahdollisuuksia niin meille, kuin kilpailijoille erityisesti täysin muiden toimialojen toimijoille ja osaajille. Tuomme uusia ajatuksia ja opimme uutta kilpailijoilta. Uudet kilpailijat luovat uudenlaista osaamista ja uudenlaisia liiketoimintamalleja, jotka pitävät autoalan rakenteita terveinä.
Autoalan markkinoiden rakenteita tullaan joka tapauksessa tulevaisuudessa rikkomaan. Suurimpia mullistuksia autokauppaan tuovat uuden sähköisen maailman teknologian innovaatiot. Me teemme hartiavoimin töihin, jotta käytännössä prosessit toimivat ja odotamme että sinä, vielä tuntematon kumppani tuot teknologian mukaan hommaan rikkomaan ulkomaiden rajoja.

Paljon olemme jo joka tapauksessa saavuttaneet

Joka tapauksessa olemme päässeet tavoitteeseen siitä, että voimme karhun lämmöllä ja Ilolla todeta että autokauppaa voi tehdä tuotteilla ja tavalla, jotka eivät tuota pahaa mieltä. Me karhuveljet välitämme myös vuonna 2018 onnellisuutta ja tyytyväisyyttä suomalaisiin perheisiin, jos näin haluatte.
Tervetuloa palveltavaksi – me tulemme luoksesi ja tuomme autokaupan palvelut mukanamme. Nyt ja aina.