AutoTeddy ohjeet auton ostajalle kotiin toimituksessa.

Arvoisa AutoTeddy asiakkaamme. Noudatamme etämyynnin 14 vuorokauden vaihto- ja palautusehtoja kuluttajalainsäädännön mukaisesti. AutoTeddyn Markkinointiapupalvelun myyntikohteissa vaihto- ja palautusehdot eivät ole voimassa.

Teillä on mahdollisuus palauttaa ajoneuvo AutoTeddylle 14 vuorokauden sisällä. Otathan kuitenkin huomioon seuraavat ehdot palautukseen liittyen. Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua ajoneuvoa tai tuotetta. Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.

Ostajan tulee itse palauttaa ajoneuvo paikallisen AutoTeddy ja autokaupan tehneen liikkeenharjoittajan osoittamaan osoitteeseen ja ohjeistuksen mukaisesti. AutoTeddyn kotimyynnin toimituksesta aiheutuneet toimituskustannukset 399€ (sis. Alv 24%) sekä muut välittömät kustannukset vähennetään palautettavasta summasta. Palautettavan ajoneuvon tai tuotteen tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa. Auton mukana tulee olla kaikki autoon kuuluvat asiakirjat, vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet ja avaimet. Jokaisesta toimitus- ja palautusosoitteen välimatkan ylittävästä kilometristä veloitamme 3€/km auton arvon alentumisesta. Mikäli ajoneuvossa tai tuotteessa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).

Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon palautuksesta. Jos AutoTeddy huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa puutteita myöhemmin, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on xTeddy Oy:lla oikeus hakea ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa. Ensisijaisesti riita-asiat pyritään ratkaisemaan sopimusosapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Lisätietoja etämyynnin ehdoista saatte kuluttajaviranomaiselta ja palautuksen ehdoista hallintoyhtiön xTeddy Oy:n edustajalta Harri Sutinen: harri.sutinen@autoteddy.fi tai puh. 050 587 5039
Yhteystiedot löydät myös: https://www.kuluttajariita.fi/fi/

 

Kokemuksia meistä