Miten tarjoan?

Päästäksesi tekemään tarjouksia ja ostamaan auton tulee sinun ensin rekisteröityä Autoteddy.fi -palveluun. Rekisteröitymisen ja kirjautumisen jälkeen voit jättää autosta tarjouksia. Minimikorotus on 100 € Jos jättämäsi tarjous ylittyy, saat siitä erillisen viestin sähköpostiisi. Tarjoamisen yhteydessä näet milloin kauppa on umpeutumassa, sekä auton keskimääräisen hinnan autoliikkeissä Suomessa.

Myyjä on halutessaan voinut asettaa autolle hintavarauksen. Jos hintavaraus ei ylity, myyjällä on oikeus olla myymättä autoa. Myyjä voi kuitenkin halutessaan hyväksyä korkeimman tarjouksen. Osta Heti -hintataso on myyjän määrittämä hinta, jolla hän on valmis myymään autonsa heti. Korkeimman ja tai Osta Heti -hinnan tapauksessa myyjä on yhteydessä ostajaan seuraavaan arkipäivään klo 12 mennessä. Jokainen ostajan tekemä tarjous on sitova. 

 

Voit myös asettaa korotusautomaatin tekemään työn puolestasi. Aseta korotusautomaattiin maksimisumma, jonka olet valmis autosta maksamaan ja automaatti korottaa tarjousta puolestasi aina antamaasi maksimisummaan saakka. Jos antamasi maksimisumma ylittyy, saat siitä erillisen viestin sähköpostiisi.

 

Kokemuksia meistä