Olemme kollegojen kanssa pohtineet paljon että mitä Suomen automarkkinat vielä tarvitsisivat? Asuntokaupan välittäjäkollegat tuulettavat onnistumisiaan, joten miten AutoTeddyt voisivat oppia heiltä ja alasta enemmän?  Päädyimme siihen että autokannan kiertoa pitää saada entistäkin paremmaksi ja markkinahintojen oikea positiointi on varmasti oikea ratkaisu Tuontivälityspalvelun läpilyöntiin.

Miten pääsemme tarjoamaan automarkkinoille sitten varmasti oikean hintaisia vaihtoautoja! Siihen pääsemme vain että tuontiautojen ja myös paikallisten vaihtoautojen markkinahinnat madaltuvat entisestään ja tällöin välirahan merkitys ostokäyttäytymisessä kasvaa. Ylisuuret bruttohyvitykset perinteisessä autokaupassa menettää merkitystään. Paras hinta autolle löytyykin välitysmarkkinoiden hintatasosta ja siitä että aidosti tiedetään mikä on auton todellinen suoraosto- ja myyntihinta autokaupassa ja markkinoilla.

Jatkossa AutoTeddystä saat haaveidesi tuontiauton autoliikkeen sisäänostohinnalla. Me AutoTeddyt teemme maahantuontia pelkästään välityspalkkion turvin. Tutustustu Välitystuonti-palveluun ja ole yhteydessä niin kerromme miten ja millä ehdoilla saat meidät valjastettua etsimään sinulle varmasti Suomen halvinta tuontiautoa – takuulla!

Sinä säästät ja me välitämme..

Mikä on AutoTeddyn AutoMaailmalta – autojen tuontivälityspalvelu Euroopasta?
AutoTeddyn tavoitteena on uudistaa autokauppaa perinpohjaisesti ja tarjota sitä kautta suomalaisille aikaisempaa enemmän vastinetta rahoilleen ja autoilleen. Murtaaksemme Suomessa vallitsevaa autokaupan kartellia, päätimme luoda AutoMaailmalta-tuontivälityspalvelun. Tämän mullistavan autojen tuontivälitysohjelman avulla, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme Euroopan parhaita autoja ennennäkemättömän edullisesti, ilman turhia välikäsiä, autoliikkeiden sisäänostohintaan. Tuontihintamme ovat kiinteitä ja täysin läpinäkyviä, joten jokainen säästetty euro on asiakkaamme hyväksi!