VAIHTOAUTOTURVA

Turvaa vaihtoauton omistajalle – 12 kk / 20 000 km

Jos ajoneuvoasi kohtaa äkillinen ja odottamaton rikkoutuminen, AutoTeddyn vaihtoautoturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Tarjoamamme vaihtoautoturva on taloudellinen turvasi, kun ostat meiltä käytetyn auton.

AutoTeddyn 12 kk/20 000 km vaihtoautoturva on ostettavissa myös erikseen esim. seuraaville vuosille hintaan 490€ sis. alv.

AutoTeddyn vaihtoautoturva on tarkoitettu autoille, joiden ensirekisteröintipäivämäärästä on vähemmän kuin 9 vuotta ja joilla on ajettu enintään 180 000 km tarkastushetkellä.

Lisätietoja saat lähimmältä AutoTeddyltä.

Hinta

490

AutoTeddyn vaihtoautoturvan kattavuus

Autoille joiden ensirekisteröinnistä on vähemmän kuin 6 vuotta ja ajokilometrejä alle 150 000 km tarkastushetkellä, vaihtoautoturvan sopimus kattaa kaikki listalla luetellut osat (kohdat 1-10). Mikäli auton ensirekisteröinnistä on yli 6, mutta alle 9 vuotta ja ajokilometrit alle 180 000 km, sopimus kattaa kohdissa 1-4 luetellut osat. Vaihtoautoturva päättyy sen kestosta riippumatta viimeistään, kun mittarilukema on 200 000 km. Täydellinen vaihtoautoturvan sisältö on ilmoitettu sopimusehdoissa.

Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistysmoottori ja latausgeneraattori. (ei tiivisteet)

Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, ABS-hydrauliagregaatti, ABS-anturi ja ABS-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei ABS-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassa-mittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasipyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, – kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)


Ohjelmapäivitykset, kulumiset ja niistä aiheutuneet vauriot eivät kuulu vaihtoautoturvan kattavuuteen, vaikka osa olisikin listalla.

AutoTeddyn vaihtoautoturvan tuottaa:
Fragus Warranty Finland Oy