Olemme Suomessa ainoa ja autoalan tunnetuin myyntivälitysketju, joka toimii kiinteistövälitysliiketoiminnan mukaisesti.

Me haluamme, että meidät muistetaan pehmeitä arvoja edustavasta AutoTeddy brändistä. Juuri siitä meidän nallekarhu -logosta ja palvelulupauksesta, joka jakaa mielipiteitä ja tunteita lähestymistavasta autoalaa ja vaihtoautokauppaa kohtaan.

Jos olet intohimoinen autoharrastaja ja omaat DNA:n yrittäjyydelle, sekä sinulla on palava halu menestyä ja palvella asiakkaita niin uskon että paikkasi on olla mukanamme rakentamassa Suomen laajuista autokaupan konseptia. Tarjoamme sinulle autoalan perinteiset lisäpalvelut, kuten rahoituksen, vaihtoauton kuntotarkastuksen ja vaihtoautoturvan käyttöön alan tunnetuimmilta kumppaneilta. Mikä parasta, käytössäsi on testattu liiketoimintamalli ja vahva tuki hallintoyhtiöltä. Tarjoamme valmiit työkalut yrittäjävälittäjälle aloittaa yritystoiminta nopeasti ja vaivattomasti. Väitän että avullamme menestyt jos uskallat heittäytyä ja tehdä töitä tavoitteiden eteen.

AutoTeddy yrittäjävälittäjät toimivat Franchising yrittäjyydellä ja valmiilla liiketoimintakonseptilla

AutoTeddy yrittäjävälittäjät toimivat franchising periaatteella, tarkoittaen että jokainen paikallinen edustaja on yksityisyrittäjä. Etuna perinteiseen yrittämiseen on siinä, että paljon asioita on hiottu jo ennestään liiketoimintamalliin sopivaksi. Näistä on tehty liiketoimintakonsepti ja – malli, joka on puettu Franchising sopimukseksi. AutoTeddy yrittäjänä et ole yksin hoitamassa kaikkea yrittämiseen liittävää, vaan sinulla on apuna hallintoyhtiö, joka auttaa sinua yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Jokaisen yrittäjän ja myös konseptin etu on tehdä standardoitua ja tasalaatuista palvelua jokaiselle suomalaiselle asiakkaalle riippumatta paikkakunnasta. Keskitetysti johdetulla liiketoimintakonseptilla ja Franchising sopimuksen että ohjeistuksen avulla on yrittäjyys itsenäistä ja palkitseva työn tekemisen malli.

Haluamme tehdä AutoTeddystä Suomen tunnetuimman autoalan välityskonseptin, jolloin jokainen puhuessaan autonsa myyntivälityksestä mieltää asian AutoTeddy myyntivälityspalveluun.

Kuten tiedät, niin yrittämisessä on riskinsä ja tämäkään liiketoimintamalli ei käy jokaiselle. Se AutoTeddyn Franchising yrittäjyydessä on kuitenkin parasta, että olet vastuussa itsellesi tekemisestä ja tuloksesta. Yrittäjävälittäjänä vain taivas on kattona taloudelliselle menestymiselle. Konsepti antaa sinulle vapaat kädet toimia ja yksinkertaiset ohjeet pysyä konseptin rajoissa. Mikä parasta, jos olet aikuisten oikeasti hyvä asiakaspalvelia ja myyjä on sinulle mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin työntekijänä ja tai täysin itsenäisenä yrittäjänä.

AutoTeddy Brändi kasvaa ja menestyy

AutoTeddy-ketjun yrittäjänä sinulla on mahdollisuus keskittyä olennaiseen, eli asiakaspalveluun ja myyntiin. Täysin itsenäisenä yrittäjänä olisit vastuussa monesta muusta asiasta. Kasvava ketju ja Brändi tukee sinua yrittäjävälittäjän tehtävässä menestymistä. Mitä paremmin Brändi voi, sitä paremmin sinä menestyt.

Yhteistyökumppanit varmistavat, että palveluprosessit kehittyvät ja aikaa jää entistä enemmän olennaiseen

AutoTeddyn hallintoyhtiö tekee aktiivista yhteistyötä alan parhaimpien kumppanien kanssa ja etsii aktiivisesti uusia kumppaneita ja yhteistyömalleja parantaakseen AutoTeddy yrittäjävälittäjien toimintaympäristöä menestykseen. Yhteistyötä ei tehdä vaan hallintoyhtiön menestymisen vuoksi vaan erityisesti AutoTeddy yrittäjävälittäjien vuoksi. Vahvana ketjuna olemme enemmän ja menestymme varmasti jokainen.

Kaiken keskiössä on toimiva ja kustannustehokas välitysmalli

AutoTeddy on uusi suomalainen autokaupan palvelu. Myyntivälitämme autosi ja neuvomme sekä autamme uuden hankinnassa. Kevyt kustannusrakenne ja palvelujen tuleminen asiakkaan luokse näkyy ja tuntuu asiakkaalle parempina hintoina, palvelun helppoutena ja järkevimpinä kauppoina.

Sloganimme onkin hyvin iskevästi puitu sanoihin – Tulemme luoksesi, myymme puolestasi. Ostamme puolestasi, tulemme luoksesi.

Keskitetyt myyntikanavat ja markkinointi on näkyvyyden tae

AutoTeddyn etuna autoalan perinteisiin kilpailijoihin on ollut aktiivisempi ja parempi näkyvyys sosiaalisen median kanavissa. Tätä näkyvyyttä on vahvasti tukenut konseptin ydin, jossa jokaisesta myyntiväitettävästä myyntikohteesta on tehty video. Videoformaatin on nähty olevan monellakin saraa tulevaisuuden markkinoinnin keskiössä. AutoTeddy yrittäjävälittäjän eduksi ja avuksi on mm. markkinointi konseptoitu tehtävän keskitetysti. Tällöin toimenpiteet näkyvyyden saamiseksi tehdään yhteneväistä Brändiä ja yritysviestintää tukevaksi.

AutoTeddy.fi -sivusto auttaa ja palvelee

AutoTeddy.fi -sivustolla näet kattavimmat esittelyt myytävistä autoista laadukkaiden kuvien ja videoiden avulla. Meidän saat myös kätevästi kiinni niin verkkosivun, kuin sosiaalisen median välityksellä. Olemme tukemassa ja opastamassa sinua niin auton myynnin, kuin ostamisen kanssa.

Hallintoyhtiön asiantuntijat käytössäsi

AutoTeddy konseptin takana on pitkän linjan autoalan asiantuntijoita ja mittavat verkostot sekä yhteistyökumppanit auttamassa niin AutoTeddy yrittäjävälittäjien avun saamiseksi, että myös asiakkaiden avuksi. Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää AutoTeddyjen osaamista pitkäkestoisesti, jokaisen yksilölliset osaamisen tarpeet tunnistaen ja huomioiden.

Mitä haemme uusilta AutoTeddy yrittäjävälittäjiltä

AutoTeddyn tavoitteena on saada vuoden 2020 loppuun mennessä noin 50 itsenäistä yrittäjävälittäjää valtakunnallisiin kasvukeskuksiin palvelemaan suomalaisia asiakkaita. AutoTeddy yrittäjävälittäjien joukkoon halutaan eri-ikäisiä ihmisiä niin miehiä, kuin naisia. Persoonasi on myyntihenkinen, jolla on kyltymätön halua menestyä ja halu oppia uutta. Periksiantamattomuus ja usko onnistumiseen ovat parhaita ominaisuuksia tulevilta yrittäjävälittäjiltä. Jokaista yhdistävä tekijä on halu olla itsenäinen yrittäjä ja vastata itse tekemisestään ja tuloksesta. Me haluamme olla tukena ja raivata tietä, jotta pääset tekemään sitä mitä parhaiten osaat rauhassa ja turvassa nallekarhujen suojeluksessa.

Toivomme sinun olevan:

  • Tiimipelaaja, joka osaa syöttää tarvittaessa
  • Olet rakastunut autoihin ja intohimoisesti haluat oppia alasta ja autoista tarvittavan
  • Mitä sitten teetkin, niin teet sen tavoitteet mielessä ja tarkka päämäärä tiedossa
  • Olet rohkea, mutta viisas väistämään yrittäjän karikot. Yksin sinun ei tarvitse osata kaikkea
  • Menestyäksesi sinun on oltava nälkäinen
  • Tullaksesi ymmärretyksi tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja säilyttääksesi asiakassuhteet olet rehellinen
  • Kentällä tuuli tuivertaa ja sade saattaa yllättää, joten periksiantamattomuutesi suojaa myös säältä
  • Rehellisyyttäsi ja avoimuuttasi ei voi kyllin kiittää, vain sillä saadaan uskottavuus ja luottamus mukaan yhteistoimintaa.

 Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä

Harri Sutinen, harri.sutinen@autoteddy.fi